Gem de caise

de Panacris in Dulceata / Gem, 27 Iun 2012 | 4291 vizualizari

COMENTARII (22)

T I M E A 1

27.06.2012, 14:20

deci acum imi faci in ciuda cu dulceata asta care e favorita mea! asta si cea de visine pe care parca vad ca o pui imediat

MotanLaOale 1

27.06.2012, 14:28

buna buna

Panacris 1

27.06.2012, 14:31

Timea, Dulceata de visine, mai pe seara sau maine ca nu am pozele pe pc de la servici!

gaby_duceag 1

27.06.2012, 14:35

ce-mi place
am facut si eu azi dulceata de trandafir, rozu' meu bombon

T I M E A 1

27.06.2012, 14:41

dulceata de trandafiri ...si eu vreau gaby! eu vreau din toate ca eu nu fac

diaconta 1

27.06.2012, 14:43

ce culoare dementiala are
sora mea ne punea pe vremea cand avea caise,acum sunt prea batrani pomii,mai fac fructe doar cate sa manance ei.
mie nu mi-a placut cu sambure

T I M E A 1

27.06.2012, 14:47

cu samburi nu am mancat nici eu niciodata! imi place simplu: caise si zahar cat de putin!

La Ancuta 1

27.06.2012, 15:04

nici eu nu am mancat cu samburi, dar cred ca e buna

Lau 1

27.06.2012, 15:48

ce bine arata

laura_n 1

27.06.2012, 16:17

are o culoare superba! si imi este tare pofta

Bya Ralu 1

27.06.2012, 16:18

super

BuburuzaBubu 1

27.06.2012, 17:51

ela 1

27.06.2012, 18:44

elucubratiiculinare 1

27.06.2012, 18:59

foarte buni sâmburii

Rocsi 1

27.06.2012, 20:13

Bravo gospodina noastra!

iri_iri 1

28.06.2012, 05:32

mmmmm ,samburii aceea ii da gemului o aroma de te linge pe degete

Panacris 1

28.06.2012, 07:37

Multumesc pentru aprecieri!

Maria68 1

28.06.2012, 11:34

Sim0na 1

28.06.2012, 14:42

N-am mancat niciodata gem cu samburi.. dar cred ca-i tare bun!

mihaelar63 1

28.06.2012, 15:10

Ce delicioasa cu samburii in ea
Si are o culoare de parca ai pus un crampei de vara si soare in borcane

susu 1

17.07.2012, 19:50

Gata samburii, caisele sunt la frigider cu zahar si maine ii dau bataie. M-am luat dupa reteta ta cu samburii decojiti dar nu-i corect tu ai aparat special eu m-am chinuit ingrozitor sa-i sparg in asa fel incat sa ramana intregi.

Panacris 1

17.07.2012, 21:21

Multumesc Susu! De fapt e o menghina mica, nu un aparat special!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise