Gem de capsuni

de Miha in Dulceata / Gem, 31 Mai 2010 | 9699 vizualizari

COMENTARII (17)

ela 1

01.06.2010, 00:12

bunnnn

mena29 1

01.06.2010, 08:38

foarte bun,mie gemul de capsuni mi se pare cel mai bun

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 08:49

epurasha2bb 1

01.06.2010, 10:31

noi nu prea manacm gemuri mai mult dulceat dar dintre gemuri asta de capsuni si cel de portocale ne plac cel mai mult! poza ta miha invita la degustare

Sylvia 1

01.06.2010, 10:34

Bestial arata , nota maxima !!! Ce harnicute sunteti ca deja v-ati apucat de dulceturi

Miha 1

01.06.2010, 10:43

Eu de fel nu fac dulceata/gem, decat foarte rar si atunci pentru consumul curent. Pentru iarna n-am facut niciodata.

gaby_duceag 1

01.06.2010, 10:44

Cum asa Dulceso? Eu fac un raft intreg si tu nik ?

Rocsi 1

01.06.2010, 11:00

lia maria 1

01.06.2010, 11:13

arata foarte bine

Miha 1

01.06.2010, 13:00

Mai Gaby...de-am reusi sa dam gata astea 2 borcane ce le-am facut acu. Cre ca imi ajung pana la iarna cealalta.

Miha 1

01.06.2010, 13:03

Multumesc Lia Rocsi

dicarmencitta1957 1

01.06.2010, 13:06

Arata super bine,mi-au luat la trap papilele gustative si numai tu esti de vina draga Miha. Felicitari si 5 furculite.

Miha 1

01.06.2010, 13:31

Multumesc Carmen.

dicarmencitta1957 1

01.06.2010, 13:37

Cu multa placere draga Miha,imi pare rau ca nu prea am timp destul sa stau mai mult pe acest site minunat.

silvi0ara 1

01.06.2010, 20:59

Nicolae 1

01.06.2010, 23:45

Miha 1

02.06.2010, 00:31

Multumesc Silvia! Multumesc Nicolae!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem si sirop de capsuni