Gem ( dulceata) din piersici rosii de gradina

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 17 Sep 2014 | 6320 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

17.09.2014, 21:06

bun bun

Adele 1

17.09.2014, 21:15

alilianaa 1

17.09.2014, 21:17

Tare bun..

Rocsi 1

17.09.2014, 21:18

Imi place!

deyutzky 1

17.09.2014, 21:20

imi place!

Panacris 1

17.09.2014, 21:22

Aromate și gustoase,piersicile roșii făcute gem/dulceață!

Valclaudia 1

17.09.2014, 21:26

super dulceata! Super prezentarea! Super gospodina!

Oana 1

17.09.2014, 21:27

Dementiala!

Constelatialeu 1

17.09.2014, 21:30

Multam,dragilor !

Ela68 1

17.09.2014, 21:37

ce-mi place ca le-ai decojit

jolygina 1

17.09.2014, 23:26

ce-mi place

anca_rm 1

18.09.2014, 09:21

cele mai bune piersici ,...hmmm si ce gem bun iese din ele

Pushaa 1

18.09.2014, 11:04

mirela0911 1

18.09.2014, 13:11

Hiiii, ce culoare faina are gemul!

Anett 1

18.09.2014, 13:33

MOKUSKA 1

18.09.2014, 15:31

ce buna e

Merisor 1

19.09.2014, 06:17

Sa inteleg ca urmeaza gem din piersici verzi? )

Constelatialeu 1

19.09.2014, 06:59

Merisor,piersici cur`cubeistice....

Merisor 1

19.09.2014, 12:26

))

monik80 1

19.03.2015, 18:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de cirese si visine