Ghiveci de legume

de adinaciosescu in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2011 | 3983 vizualizari

COMENTARII (12)

diaconta 1

31.07.2011, 20:48

chiar ma gandeam zilele astea la un ghiveci,mai ales de post eu pun si orez

RuxyRux 1

31.07.2011, 20:53

Da si mie imi place mult...cu ulei fara untura....e delicios

Rocsi 1

31.07.2011, 21:06

ce-mi place

adinaciosescu 1

31.07.2011, 21:15

Si eu il fac tot cu putin ulei...dar stiu persoane care il fac doar cu untura.
Ma bucur ca v-am dat idei

marcela1979 1

31.07.2011, 21:18

foarte bun ghivechiul tau

adinaciosescu 1

31.07.2011, 21:25

Carla...te invit cu placere .pana sosesti e gata...

alinutzika 1

01.08.2011, 00:06

mancarea mea preferata de sezon...

Lau 1

01.08.2011, 08:42

place

divainbucatarie 1

01.08.2011, 09:24

MotanLaOale 1

01.08.2011, 10:30

Corinuta 1

01.08.2011, 11:17

adry88 1

04.08.2011, 11:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Garnitura pilaf