Gratin de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 35142 vizualizari

COMENTARII (28)

Rocsi 1

12.10.2010, 18:52

nu pap dar arata bine

nadina73 1

12.10.2010, 18:59

vai ce nora mofturoasa am

Rocsi 1

12.10.2010, 19:02

mai mama soacra ce sa fac...mama zice k asa pretentioasa am fost din burta..ca nu manca nimic cu mine doar compot de cirese albe atat...asa k natura e de vina

Bucataras Medi 1

12.10.2010, 19:02

eu pap..............

Miha 1

12.10.2010, 19:20

Si eu...

ela 1

12.10.2010, 19:54

ce bine arata....

lacrimioara 1

12.10.2010, 21:13

si eu ma asociez la papat ce imi place conopidaarata super bine 5 furcu de la mine

mena29 1

13.10.2010, 09:11

Corinuta 1

13.10.2010, 12:02

si eu am facut.......imediat postez

nadina73 1

13.10.2010, 13:01

medi portia ta va fi dubla ca rocsi nu vrea

nadina73 1

13.10.2010, 13:01

miha si tu portie dubla?

nadina73 1

13.10.2010, 13:01

hai ela cu incredere

nadina73 1

13.10.2010, 13:02

multumesc lacramioara

nadina73 1

13.10.2010, 13:02

mena tie- foame iubita nu? hai ca portia ta e la rec

nadina73 1

13.10.2010, 13:03

ok corinuta hai sa pap si de la tine

adasev12 1

13.10.2010, 13:30

imi place conopida oricum e facuta...o mica obs nadian: unde si cand pui mozaarella? ai trecut-o la ingrediente, dar la preparare ....? poate revii cu o completare...5

nadina73 1

13.10.2010, 13:56

adaserv multumesc tare mult de observatie ,da din greseala am postat mai multe retete si in graba probabil am omisse pune peste conopida inainte sa pui oul si jumatate in oual batuta cu smantanamultumesc tare mult

nadina73 1

13.10.2010, 13:56

sau poti sa pui chiar peste oul batut mozzarella se topeste foarte bine

kamy 1

13.10.2010, 22:15

mmmm..5f

lilik 1

13.10.2010, 22:40

nadina73 1

14.10.2010, 01:28

kamyiarasi tu prin curtea meaesti binevenita iubita

nadina73 1

14.10.2010, 01:28

si lilik la fel

lilik 1

14.10.2010, 01:31

vezi poate vreodata chiar vin si nu-mideschizi usa

nadina73 1

14.10.2010, 01:33

lilik usa mea va fi deschisa pentru toata lumea ,oricand si la orec ora iubitape bune nu se stie niciodata unde si cum ne putem intalni

mihaelar63 1

14.10.2010, 01:42

direct la favorite , reteta e super ,
am luat azi un cas mozzarella dar l-am,, gustat '' de tot cu pepene galben ,nu-i bai maine altul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac