Gulas de porc la Crock Pot

de Valclaudia in Slow Cooking, 19 Mai 2017 | 504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 morcovi medii
  • cca 800 gr. pulpa de porc taiata cuburi
  • 3-4 cartofi albi, fainosi
  • 3 fire de cabanos
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 3 ardei kapia
  • 1 foaie de dafin
  • sare dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • fulgi de chili dupa gust
  • un praf de cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la Crock Pot:

Curatam legumele, le spalam bine sub jet de apa rece.


Prazul se taie rondele, se asaza in vasul de ceramica al aparatului de gatit Crock Pot.


Punem 2-3 linguri de ulei, rondelele de morcovi, deasupra asezam bucatile de carne.


Peste carne, punem cartofii fainosi, taiati bucati mari, apoi ardeii taiati, foaia de dafin, bucatile de cabanos.


Presaram sare si fulgi de chili dupa gust, adaugam apa cat sa cuprinda toate ingredientele din vas, acoperim vasul cu capacul, apoi conectam aparatul la sursa de curent si il setam sa porneasca gatitul (7 ore, treapta high).


Dupa scurgerea acestui timp, adaugam rosiile pasate si praful de cimbru si mai gatim mancarea inca 1 ora.


Deconectam aparatul de la priza, presaram patrunjel verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

19.05.2017, 12:28

Bun!

GeorgiG 1

19.05.2017, 14:26

Ce bun e !

Rocsi 1

19.05.2017, 20:23

Cat de gustos si apetisant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock Pot