Gulas de porc la Crock Pot

de Valclaudia in Slow Cooking, 19 Mai 2017 | 290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 morcovi medii
  • cca 800 gr. pulpa de porc taiata cuburi
  • 3-4 cartofi albi, fainosi
  • 3 fire de cabanos
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 3 ardei kapia
  • 1 foaie de dafin
  • sare dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • fulgi de chili dupa gust
  • un praf de cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la Crock Pot:

Curatam legumele, le spalam bine sub jet de apa rece.


Prazul se taie rondele, se asaza in vasul de ceramica al aparatului de gatit Crock Pot.


Punem 2-3 linguri de ulei, rondelele de morcovi, deasupra asezam bucatile de carne.


Peste carne, punem cartofii fainosi, taiati bucati mari, apoi ardeii taiati, foaia de dafin, bucatile de cabanos.


Presaram sare si fulgi de chili dupa gust, adaugam apa cat sa cuprinda toate ingredientele din vas, acoperim vasul cu capacul, apoi conectam aparatul la sursa de curent si il setam sa porneasca gatitul (7 ore, treapta high).


Dupa scurgerea acestui timp, adaugam rosiile pasate si praful de cimbru si mai gatim mancarea inca 1 ora.


Deconectam aparatul de la priza, presaram patrunjel verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

19.05.2017, 12:28

Bun!

GeorgiG 1

19.05.2017, 14:26

Ce bun e !

Rocsi 1

19.05.2017, 20:23

Cat de gustos si apetisant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot