Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot

de Valclaudia in Slow Cooker, 19 Mai 2017 | 1865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 morcovi medii
  • cca 800 gr. pulpa de porc taiata cuburi
  • 3-4 cartofi albi, fainosi
  • 3 fire de cabanos
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 3 ardei kapia
  • 1 foaie de dafin
  • sare dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • fulgi de chili dupa gust
  • un praf de cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot:

Curatam legumele, le spalam bine sub jet de apa rece.


Prazul se taie rondele, se asaza in vasul de ceramica al aparatului de gatit slow cooker Crock-Pot 2.4 l.


Punem 2-3 linguri de ulei, rondelele de morcovi, deasupra asezam bucatile de carne.


Peste carne, punem cartofii fainosi, taiati bucati mari, apoi ardeii taiati, foaia de dafin, bucatile de cabanos.


Presaram sare si fulgi de chili dupa gust, adaugam apa cat sa cuprinda toate ingredientele din vas, acoperim slow cooker-ul Crock-Pot cu capacul, apoi conectam aparatul la sursa de curent si il setam sa porneasca gatitul (7 ore, treapta high).


Dupa scurgerea acestui timp, adaugam rosiile pasate si praful de cimbru si mai gatim mancarea inca 1 ora.


Deconectam aparatul de la priza, presaram patrunjel verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

19.05.2017, 12:28

Bun!

GeorgiG 1

19.05.2017, 14:26

Ce bun e !

Rocsi 1

19.05.2017, 20:23

Cat de gustos si apetisant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot