Gulas de vitel la crock-pot

de Criss in Slow Cooking, 15 Oct 2016 | 544 vizualizari

 

Ieri am pus din nou oala fantastica la treaba. Despre cat de multumita sunt de Crock-Pot, nici nu va pot spune. Ma ajuta enorm si o folosesc cu mare drag. De fiecare data le trimit ganduri bune prietenilor de pe Bucataras, cei care m-au cadorisit cu acest minunat aparat de gatit.  Comparativ cu metodele tradiţionale, gătirea lentă 'slow cooking', la o temperatură relativ scăzută, presupune menţinerea în întregime a nutrienţilor în mâncare.

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să găteşti mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele şi CROCK POT se ocupă de restul, fără supraveghere.  In cazul de fata e vorba despre un gulas cu carne de vitel si legume. Practic am aruncat ingredientele in vas si mai departe s-a ocupat el singur de gatit, eu intre timp m-am ocupat de altceva. Ideal e ca pot pleca de acasa si pot lasa vasul nesupravegheat, nu se intampla nimic, consuma putin, aproximativ cat un bec iar gustul mancarii e incomparabil cu cel gatit pe aragaz. Orice mancare simpla cum e si acest banal gulas, e mult mai savuroasa si aromele se imbina perfect.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 capia
  • 300 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel la crock-pot:

In vasul Crock-Pot se pune ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat felii subtiri, morcovul taiat rondele, cartofii taiati in sferturi si in final carnea taiata in bucati nu foarte mari, Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, chimen, se toarna sucul de rosii si apa, se pune capacul si se seteaza vasul pe High si uitati de el pentru aproximativ 4 ore. In final se presara patrunjel verde si cam asta e tot.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel la crock-pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

16.10.2016, 06:43

Bun!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:12

o bunatate!

mirela0911 1

16.10.2016, 09:54

Am facut si eu gulas si tare mult mi-a placut cum a iesit! Cu siguranta la fel de bun a iesit si cu carne de vitel!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si nuci