Gulas din carne de curcan

de Ela68 in Curcan, 14 Mar 2014 | 24206 vizualizari

COMENTARII (19)

Merisor 1

14.03.2014, 18:52

Yummmmm, ce bine arata!

Constelatialeu 1

14.03.2014, 18:55

N-am facut niciodata gulas,am tot vazut pe la televizor,facut asa in tuci la pirostrii si mi s-a parut deosebit...

Alexandra Burz 1

14.03.2014, 19:01

Buun vin si eu la masa

Rocsi 1

14.03.2014, 19:03

Ce bunatateee

Lia_ 1

14.03.2014, 19:13

acum citesc si eu despre gulasul original. mie imi placeau galustile alea tari si nereusite cand le gresea mama. dar sotului meu nu-i plac galustile asa ca zic pas. am mancat in excursii, e f. bun

GeorgiaA 1

14.03.2014, 19:20

Buuuuuuuuunnn

Bunica 1

14.03.2014, 19:28

E bun,dar nu ma dau i vant dupa el

Ela68 1

14.03.2014, 19:29

Lia, galustile care contin si gris sunt mult mai pufoase.
Mie oricum imi place mancarea de cartofi si parerea mea e ca seamana, numai ca apar galustile si carnea .

Danke fetele

MotanLaOale 1

14.03.2014, 19:45

Bya Ralu 1

14.03.2014, 19:55

bun bun

simona72 1

14.03.2014, 20:13

Ce mult imi place! Si eu am avut in plan gulas, dar a iesit altceva

Florentina_Cristina 1

14.03.2014, 21:20

Pushaa 1

14.03.2014, 21:56

bun tare!

tiby 1

14.03.2014, 22:39

bianca92 1

14.03.2014, 22:52

ooo ce bunatate

mihaelar63 1

14.03.2014, 23:41

Poti sa-ti dai seama ca galuscutele ma fac sa salivez cel mai mult ? N-am incercat inca si cu gris , dar urmeaza

Ela68 1

15.03.2014, 00:22

Da Mihaela, imi dau seama, cred ca ne asemanam mult aici

Lavinia 1

15.03.2014, 09:10

ce pofta imi este

Satisfyyourcravings 1

15.03.2014, 10:45

Tare mult imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc