Guvizi cu sos dulce-acrisor

de vero_closca in Peste, 13 Sep 2010 | 8091 vizualizari

COMENTARII (17)

Corinuta 1

13.09.2010, 14:50

Prima!Am venit la masaPupici la frumusetea blonda din ultima poza!

Miha 1

13.09.2010, 14:53

N-am mancat guvizi niciodata, nu stiu cum sunt, dar as manca o portie de asta cu mamaliga si sos.

vero_closca 1

13.09.2010, 15:19

rivka 1

13.09.2010, 16:28

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:23

minunat mai arata................

luminita20_2006 1

13.09.2010, 18:40

Nu am mancat nici eu...dar daca e peste sigur imi place, mai ales la felul cum arata

rivka 1

13.09.2010, 21:40

e bun guvidul, eu am mancat la marea neagra , se prind usor din mare numai cu o bucata de ata , ei au niste ventuze pestii astia, sunt urati cu spume(daca ii vezi cum arata nu-ti mai vine sa ii mananci garantat ) arata ca niste balene in miniatura cu niste ventuze de care stau prinsi de pietrele de pe mal...si se prin fff usor numai cu un fir de ata cu un carlig facut din sarma, nici nu trebuie undita, cand eram adolencenta ne sculam dimineata devreme si prindeam o plasa plina pana dimineata sa ii prajim, asta mancam la mare in vacante cu prietenii.... ce vremuri he?

jolygina 1

13.09.2010, 21:52

ce bine arata

Bunica 1

13.09.2010, 22:08

sunt foarte buni ! Eheeeee, ce vremuri ! Ai imbatranit , rivka

vero_closca 1

14.09.2010, 09:22

Sylvia 1

14.09.2010, 12:14

Excelenti arata nu am mancat de o vesnicie guvizi

nadina73 1

14.09.2010, 12:51

cred ca sant grozavi ,iar fumuseta ce blonda e dulce focvreau sa papa de la tine o portie deci primesc uite

vero_closca 1

14.09.2010, 16:51

mihaelar63 1

14.09.2010, 21:27

grozav arata si eu as manca asa ceva

vero_closca 1

15.09.2010, 13:32

serveste-te, Mihaela!

elena1988 1

08.02.2011, 13:22

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pe pat de legume