Gyeran Jjim

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2012 | 5891 vizualizari

COMENTARII (26)

alldaycooking 1

19.04.2012, 20:32

Mitinita 1

19.04.2012, 20:33

vedeti ca se poate face cu ingrediente strict autohtone

MotanLaOale 1

19.04.2012, 20:34

cocolina 1

19.04.2012, 20:36

Arta bine

alldaycooking 1

19.04.2012, 20:46

banuiesc ca se poate inlocui pudra aceea de ardei cu boia, eu nu mananc iute.

Mitinita 1

19.04.2012, 20:52

nicol,poti sa faci faraadica si fara boia deloc

alldaycooking 1

19.04.2012, 20:55

imi place cum arata si as pune totusi boia dulce.

Mitinita 1

19.04.2012, 20:59

sigur o sa fie buna

alldaycooking 1

19.04.2012, 21:01

te pup

Mitinita 1

19.04.2012, 21:09

astept impresii,mie una mi-a placut,mai ales ca a fost asa de usor de executat

Bya Ralu 1

19.04.2012, 21:12

mereu ne incanti cu delicatesele astea

iry-gabriela 1

19.04.2012, 21:21

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 21:24

interesant

Mitinita 1

19.04.2012, 22:17

gurita,tu ma stii mai de curand,dar eu mereu am fost asa sa vad daca ma contrazice careva

Lau 1

19.04.2012, 22:40

interesant

Sim0na 1

19.04.2012, 22:45

Mai Miti... la tine pare atat de simplu... dar mie tare-mi e teama sa ma apuc sa fac preparate asiatice. Sincer, pe tine nu te vad postand altceva... ai fi tare ciudata cu o oala de sarmale Supa asta cred ca-i foarte buna si vad ca simpla (cred ca mi-ar iesi si mie!), dar... ce ma fac cu ardeleanu meu?!

Bya Ralu 1

19.04.2012, 23:03

)

RuxyRux 1

20.04.2012, 00:25

Mmmm sa fie oare un fel de omletica la cuptor...iute foarte? Arata grozav!

Mitinita 1

20.04.2012, 01:14

Simona,si eu mi-s ardeleanca,asa ca merge incercat si pe el Spune-i ca-i traditionala din zona mea E un fel de sufleu de oua, bolul cu ouale le bagi in oala cu apa,deci efectiv ,ouale nu ating apa,se fac la abur. Curaj,ca asta chiar e usoara! Am invatat si eu acu vreo doua saptamani sa fac sarmale

Mitinita 1

20.04.2012, 01:15

Ruxy,are o altfel de textura,fiindca se face la abur. Interesanta si moale,dar buna. Se poate face si fara iute

diaconta 1

20.04.2012, 09:25

aspru Gim asta

Sim0na 1

20.04.2012, 09:44

Gata Miti, asa facem!! Ii spun ca-i o reteta traditionala din Miercurea Ciuc )

gaby_duceag 1

20.04.2012, 09:45

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:52

Chiar interesanta reteta

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:53

Eu ce sa-i spun ardeleanului, ca el mai merge prin Miercurea Ciuc si poate cere vreodata pe acolo mancarea asta traditionala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua in cupe de legume