Hachis parmentier de post

de Sylvia in Mancaruri de post, 17 Noi 2014 | 17847 vizualizari

COMENTARII (23)

MOKUSKA 1

17.11.2014, 10:42

foarte gustos

Gherca Daniela 1

17.11.2014, 10:45

MotanLaOale 1

17.11.2014, 10:51

bun bun

Constelatialeu 1

17.11.2014, 10:56

Mi-am scalcit limba...

cristeena20 1

17.11.2014, 11:03

o reteta super buna!!

reisnaor_2006 1

17.11.2014, 11:16

simona72 1

17.11.2014, 11:17

Clar e la favo!! E genul de mancare pe care vreau sa-l incerc si sunt sigura ca imi place si nu mas satura de el...

dantes 1

17.11.2014, 11:21

Super!

Cris2711 1

17.11.2014, 12:00

super faina reteta asta

babi5 1

17.11.2014, 12:28

Un mare like

Sylvia 1

17.11.2014, 12:29

Ma bucur ca va place , sper sa o testati si sa va placa si sa o adaptati dupa gustul vostru

Sylvia 1

17.11.2014, 12:31

Cleme anumite lucruri nu poti sa le traduci iti strambi limba si gata ca daca zicea "maruntitul lui Parmentier de post " suna si mai rau ne mai frantuzim si noi eu de 8 ani incoace asta fac )

Valclaudia 1

17.11.2014, 13:30

Bunica 1

17.11.2014, 16:21

O minunăție de mancare!

Lia_ 1

17.11.2014, 20:12

salvez pt ca e cu multe tipsuri

Rocsi 1

17.11.2014, 21:02

Ce bine arata!

Geanina87 1

17.11.2014, 22:58

Arata f bine

deyutzky 1

18.11.2014, 07:08

arata super!!!

Bya Ralu 1

18.11.2014, 07:11

ce super e!la favo!

Anett 1

18.11.2014, 13:09

Super!

mihaelar63 1

19.11.2014, 02:26

interesanta reteta despre faina de orez nu stiam

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 15:21

Rahela Velicu 1

07.12.2019, 22:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta