Hamburgeri "home-made"

de Dulceatadetrandafiri in Vita, 27 Mar 2011 | 10621 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 14:53

Perfecti!

deyutzky 1

27.03.2011, 15:09

elena1988 1

27.03.2011, 15:39

DIANA B 1

27.03.2011, 15:42

Eu am ajuns la varsta asta venerabila ... si n-am fost tentata sa le calc pragul ... o singura data am intrat la ei la Mc driver , si atunci nu c-am vrut eu , ci amica mea voia sa , de aceea a ajuns la 105 kg ... da; chiar nu-i de glumit
ca-s made home

diaconta 1

27.03.2011, 15:58

Imbietor pe mine nu ma tenteaza deloc porcariile de la fast-food

rivka 1

27.03.2011, 16:05

foarte ok manacarea arata super, dar sincer nu inteleg DELOC ce este cu isteria din partea cealalta contra mc sau alte restaurante de genul...pana la urma si aia vand tot un cartof prajit si o bucata de carne prajita in baie de ulei, nu altceva!
hahahaha, ce sa spun, abia are lumea bani de hrana de toate zilele si acum ce sa spun sa nu care cumva sa vada un mc ca lesina de rau ! au uitat romanii cand stateau la coada la oase de peste.
eu zic sa ne pastram totusi mintea limpede, diferenta reala dintre un cartof prajit acasa si unul prajit la mc este PRETUL si ....cam nimic mai mult.
in fine....este deja deranjant si naiv pana la urma o atitudine de genul ca sa ma laud pe mine (mancarea facuta de mine) cobor pe altul , sau ma ridic demoland pe altul (cat este de nesanatos mc-ul sau alte restaurante), deja nici nu nu mai poti deschide site-ul ca numai asa ceva citesti de parca au inceput romanii sa manance numai bio si cotlete de vitel de 50 euro/kil.

foarte bine, dar realitatea o stim cu totii! nu este diferenta prea mare intre un cartof prajit acasa si unul prajit la restaurant de gen, si nici nu e mai nesanatos un meniu mc decat o prajitura cu tone de zahar sau alte produse care se consuma cam in orice casa ...

DIANA B 1

27.03.2011, 16:26

@rivka - Asa crezi tu despre cartofii de la restaurant si cei de-acasa ? inclin sa cred ca esti un pic indispusa azi , zic si io ... oare cate sarje de cortofi vor fi fost scufundate in friteusele alea ..........
Bine , eu nu intru in polemica cu tine , daca este parerea ta , fie ... deci o respect

LUK 1

27.03.2011, 16:30

imi plac si cei facuti in casa si cei de la Mac recunosc...e drept ca in hamburgerul de casa stii ce pui..dar merge si un Mac odata la 2 luni

rivka 1

27.03.2011, 16:33

exact asa cred!
nu sunt deloc indispusa, iar o atitudine frumoasa daca vine cineva cu un comentariu care contrazice regula inseamna ca este indispus sau are "chef de harta" , nu ca are alta parare si pur si simplu isi rezerva libertatea sa si-o spuna.
inca o data, mancarea este super! pozele sunt super, toate laudele.
ce este deranjant si putea totusi sa lipseasca este comentariul (citit si rascitit deja pe site , de f data cand deschid site-ul dau peste vreun mic articol contra mc sau alte restaurante de genul) de inceput, .

spune-mi ca ai pus chifla facuta din 7 feluri de grane, bio, carne de vitel macinata de tine manual, de 50 euro/kil, de vaca olandeza crescuta pe pasune bio, ceapa bio, ulei nu-s de care bio, ai verificat temperatura cand ai prajit cartofii, tot tacamul, si te cred aunci ca este vreo diferenta reala intre un meniu de asta si unul de la restaurant!
sincer.
pentru ca adevarul este ,,,ca in afara de pretz....nu prea e....daca mananci zilnic hamburgeri cu cartofi prajiti acasa sau la mc tot cat tunul te faci ! si la fel iti creste colesterolul...te asigur! diferenta reala este de pretz pana la urma ca la restaurant platesti mancarea facuta de altul...deci mai mult.


ma repet sa fie clar:
reteta si pozele sunt super! toata lauda!

DIANA B 1

27.03.2011, 16:37

N-ai prea inteles ce ti-am zis io ... si-am si specificat ............
,,Bine , eu nu intru in polemica cu tine , daca este parerea ta , fie ... deci o respect "
Am si eu o curiozitate : esti actionara Mc ?

diaconta 1

27.03.2011, 16:51

Rivka,eu sunt de parere ca mancarea de fast-food nu este o optiune sanatoasa in nici o situatie.Sigur sunt convinsa ca nici ceea ce cumparam din magazin si nici chiar de la piata nu este foarte sigur din punctul asta dew vedere,dar macar incercam sa punem ceva mai "altfel" in farfurie.Si mie mi-ar fi pe plac sa am eu o gradina in care sa cultiv legume sanatoase si o carnita de la un animal care stiu ce a mancat,dar nu este alegerea mea.....Pana la urma fiecare e liber sa faca propriile alegeri.

rivka 1

27.03.2011, 16:54

Uite de multe ori vezi aici pe site postari de gratare (eu una as manca pana as pica jos mai ales cand sunt in pofte ) arse si cu crusta neagra(nah, asa ies gratarele facute ...pe gratar, afara) si nimeni nu zice: maaaah, ce nesanatate curata, cancer curat! sau prajituri din tone de zahar ....nimeni nu zice...dar mai....nu le mai dati copiilor atatea mizerii de alea ca nu e sanatos, zaharul, este cea mai mare otrava.
sigur ca nu, este site culinar, sunt bune, fiecare papa si se bucura in viata asta si de un tort cateodata nu?

la fel si cu mc si alte restaurante....mai renuntati sa demolati atata, ca nu sunt mai rele sau mai nesanatoase decat cele facute in casa, doar mai scumpe.
in rest daca faci tu cartofii( o gramada de oameni isi prajesc cartofii in ulei vechi si murdar, bleah) si apoi iei desertul cu o inghetata de la supermarket...tot pe acolo iesi kwa ...sanatos /nesanatos....

deci...nu-s sanatoase...dar nici nu se moare de la ele exista alte lucruri mai nesanatoase pe lumea asta, chiar si preocuparea asta exagerata pt mancare bio este pana la urma nesanatate curata zic unele voci

elena1988 1

27.03.2011, 16:56

rivka bine zici orice am papa chiar si bio tot nu sunt asa bio

rivka 1

27.03.2011, 16:58

asa e diaconta, nu este o optiune sanatoasa, dar daca poftesti 1 data la nu stiu cat timp....nu este nici nesanatos.
sau la fel de nasanatos este cand poftesti si nu iei nici sa pici pe jos de foame pt ca esti obsedat de mancat "sanatos " si bio.aia este deja o boala psihica chiar zilele trecute am citit un articol despre treaba asta.

eu nu stiu zau , cand eram mica imi amintesc ca toti cartofii miroseau a DTT sau cum se numa otrava aia impotriva gandacilor si rosiile erau albe de substante conta insectelor, nu aveam cola, mc si mai nimic, si???????
sunt generatia mea mai sanatoasa sau mai inalta sau cu dintii mai sanatosi sau mai sanatosi decat cei din V? care aveau toate astea? NU!
NU SUNT!
sotul meu are 36 ani azi maine si nu are nici o carie in gura, este inalt, bine facut....
pana la urma....

diaconta 1

27.03.2011, 17:01

Rivka,sunt de acord cu tine ca putem sa ne contrazicem in fel si chip,chiar nimic nu este sanatos la urma urmei....chiar daca ne gandim doar la faptul ca exageram,eu spre exemplu,exagerez cand vine vorba de dulciuri dar incerc sa reduc aportul de grasimi si paine....concluzia este doar ca fiecare facem alegerile care ne avantajeaza,indiferent din ce punct de vedere

elena1988 1

27.03.2011, 17:02

si eu mai pap de la MC sau KFC dar foarte rar poate de 2-3 ori pe an in ziua de astazi cam orice am manca numai bio nu este, de ex: puiul din supermarket cine sta la curte si isi permite sa aiba gaini este ok barem stii ce le dai sa pape mie imi place reteta si poza este super

diaconta 1

27.03.2011, 17:09

Nici eu n-am incredere in produsele BIo care se gasesc in comert.Nici nu cred ca-si justifica pretul.Dupa mine singurele alimente bio sunt cele de la tara,unde stiu cum sunt ingrijite si tratate

rivka 1

27.03.2011, 17:10

exact diaconta!
uite eu nu sunt nici un fel de actionara, si mie mai imi vine des sa imi iau mancare facuta de altii, din restaurante de genul....si imi iau( nu mc ca noi in NL avem restaurantele noastre locale, tot cu cartofi prajiti si alte prajeli) si de pofta....si cateodata am si eu chef sa nu fac nimic sa imi faca altii gata sa nu spal vase apoi, sa nu strang, etc.

singurul motiv pt care nu imi iau f des este: nu vreau sa ma ingras (baba tine la frumusete si mie peste jumatate de ora iar mi-e foame dupa ce am mancat asa ceva), nu am chef sa platesc mai mult decat este cazul pt un cartof prajit (sunt si zgarcita) .

dar imi mai iau ...asa...1 data/luna sau cum avem noi aici alte produse la colt de strada (chiar cate un cornet de cartofi prajiti cu maioneza) cam 1 data pe saptamana si ba da....eu cred ca nu este mai nesanatos decat cel pe care il prajesc eu in casa ...este la fel.

DIANA B 1

27.03.2011, 17:14

Iote na , ce-i facem noi pe pagina prietenutei cu asa nume frumos ... Mc vs Home ... n-avem treaba , vb lu' ,,grasu' " .
,,Impacare " se vad ghilimele , da ? eu am arborat steagul alb , e duminica , e frumos , afara ninge , cerul este plin de nori ...........................

diaconta 1

27.03.2011, 17:14

noroc ca esti zgarcita,uite-asa te mentii supla si cat de cat sanatoasa

DIANA B 1

27.03.2011, 17:16

@rivka - zgarcenia ti se trage de la nume ?

elena1988 1

27.03.2011, 17:17

diaconta 1

27.03.2011, 17:22

unde ninge Diana???....sper ca glumesti daca nu ma duc la Constanta,ca m-a invitat cineva sa mancam seminte impreuna

DIANA B 1

27.03.2011, 17:26

La Onesti , ninge ... daca-i vb de seminte , te-a invitat o fata , daca-i baiat si veti manca seminte ........... e gravida treaba

Lau 1

27.03.2011, 17:26

bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola