Hrisca in lapte

de Mama_Lizica in Prajituri, 19 Feb 2010 | 27410 vizualizari

COMENTARII (5)

Natalia 1

20.02.2010, 08:59

Ba contine glucide hrisca, cum sa nu. Orice cereala contine glucide sau carbohidrati. Hrisca are cam 71 g la 100 g. Glucidele (sau carbohidratii) sint sursa principala de energie a organismului. Gluten intr-adevar nu are, la fel ca si porumbul, orezul si tapioca, singurele cereale fara gluten.

Referitor la reteta: e intr-adevar delicioasa hrisca fiarta in lapte.

Mama_Lizica 1

20.02.2010, 09:46

Ai dreptate, Natalia, mersi!

silvi0ara 1

20.02.2010, 10:03

Interesant.Nu am mancat niciodata.

Teo 1

20.02.2010, 19:32

Mama Lizica ,face bun ce face!bravo!

Ina 1

21.03.2012, 09:26

Am o punguta de hrisca si chiar nu stiam ce sa fac cu ea
Acum stiu Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cremsnit