Humus reteta

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2009 | 7249 vizualizari

COMENTARII (17)

ionix 1

27.10.2009, 10:12

aaaah... ador humusul pe lipie...

Oana 1

27.10.2009, 10:53

Suuuper!

luminita20_2006 1

27.10.2009, 14:51

ramo_cata 1

27.10.2009, 16:02

nu am mancat niciodata dar vreau sa incerc cat de curand..la cum arata cred ca-i o bunatate[pofta]

Luciana 1

27.10.2009, 18:07

L-am facut si eu astazi, si am avut nespusa placere sa vad cum pruncul meu mofturos, nu se mai oprea din mancat...a mancat doua felii unse din belsug cu humus.
Eu doar am adaugat si o lingurita rasa tahini, iar lamaia am stors-o direct pe paine, in momentul servirii, cand am adaugat si parsley tocat...o nebunie, aduce ff mult cu iahnia de fasole.
Este a 3 oara cand fac humus, si prima oara cand efectiv il si mananc...am facut ceva experiente pana am descoperit humus-ul perfect ptr papilele mele gustative.
A mers f bine intr-adevar alaturi de salata de rosii cu ceapa ...rosie, ca numai de asta am avut in casa...si un pumn de patrunjel.Am inteles ca humus-ul se serveste in Liban alaturi de aceasta salata la care se adauga si cus-cus...mie mi-a fost frica sa nu stric gustul , sau sa nu-mi placa, si am renuntat....f sanatoasa si satioasa cina...

Michelle 1

29.10.2009, 07:59

super..mmm

ala_oancea 1

29.10.2009, 09:55

ala_oancea 1

29.10.2009, 09:56

Luciana, am sa mai fac si am sa tin cont si de sfaturile tale

Adinuta 1

01.11.2009, 01:39

sincer, aveam impresia ca e mai complicat. Ma bucur ca ai pus reteta, o sa incerc si eu pentru ca imi place humus-ul si felicitari arata tare bine!

ala_oancea 1

02.11.2009, 11:36

Multumesc Adinuta Nu e greu deloc Sa incerci si tu ca este foarte bun

Bucataras 1

13.12.2009, 23:08

Acush execut eu reteta ... Revin cu impresii

Michelle 1

13.12.2009, 23:51

Bucataras 1

14.12.2009, 00:53

senzatie a iesit

ala_oancea 1

14.12.2009, 08:56

Bucataras, ma bucur ca ti-a placut

Adinuta 1

21.12.2009, 16:51

numai ce am facut humus dupa reteta ta, Ala e foarte gustos! multumesc!

ala_oancea 1

23.12.2009, 11:38

Super ! Ma bucur ca ti-a placut Cu mult drag

elena1988 1

04.03.2011, 09:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la capac