" Nu cred ca a fost foarte bun", dar poza e dementiala ! Doamne ce frumos l-ai rumenit ! Asculta la Bunica un sfat: sa impanezi carnea de iepure cu slanina si usturoi si imbatat din belsug si in coptor. Daca n-o sa-ti placa poti sa scrii pe site mare cat toate zilele ca te-am invatat gresit.
Wow ce bine arata, chiar am lasat la marinat de ieri 2 pulpe de iepure sa fac azi ceva cu ele dar nu am toata lista ta de ingrediente asa ca salvez reteta la favorite. Super titlu si am vrut sa vad asa iepure
am sa raspund pe rand :
madi , denumirea retetei era stabilita ca iepure meediteranian dupa ierburile folosite , cand l-am gustat i-am zis chinezesc ca era dulce -acrisor . candl-am mancat am zis ca are un gust criminal de bun , asa am facut legatura care a dus la denumirea finala .am observat ca s-a rumenit asa frumos datorita faptului ca spre sfarsitul coacerii am stropit din nou cu otet balsamic [ care pana la urma tot din vin rosu e facut]
bunica nici nu te pot contrazice , nici n-as scrie asa ceva pe nici un site .si eu impanez iepurele cu slanina si usturoi , dar ,,dansul '' la ora 13 era in congelator si la ora 16.30 in burtici deci nu prea am putut impana congelat . despre vin am o rezerva , nu imi place ce gust are dupa preparare termica , mai bine folosesc altceva acru [ rosii, lamaie , otet balsamic ]
secretul reusitei e sa gatesc cat mai flamanda daca sunt si presata de timp , imi va iesi o mancare fenomenala .iar nu in ultimul rand in bucatarie nu respect reguli pe care le pot incalca , prea suntem supusi la multe reguli in viata de toate zilele .
mihaelar, nu ne-ai spus daca urecheatul a fost de casa sau de camp ? Indiferent de care a fost a starnit multe comentarii in favoarea gospodinei care l-a pregatit