Iepure la cuptor cu sos de bere

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2010 | 22765 vizualizari

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

28.01.2010, 13:09

e foarte bun...as manca si eu o bucatica

Sylvia 1

28.01.2010, 22:23

Cu mare drag iti ofer o portie, asa macar virtuala

Teo 1

28.01.2010, 23:05

Silvia,ai timp sa prinzi si iepuri?cat priveste friptura imi lasa gura apa!

Sylvia 1

01.02.2010, 00:34

Hahaha in Franta se consuma destul de mult iepure, au zeci de retete , sa nu mai vb de specii de zburatoare caunele habar nu aveam ce sunt.... Este foarte buna carnea, este iepude de crescatorie si e fraged, cel salbatic e mai complicat de pregatit.

silvi0ara 1

22.02.2010, 20:54

Minunat.

Sylvia 1

22.02.2010, 21:02

Multumesc.

kukibella 1

25.03.2011, 00:19

Bunica 1

30.01.2014, 09:43

Cat de mult imi place carnea de iepure de casa!Minunata friptura,draga mea!

Sylvia 1

30.01.2014, 23:45

vai ce urata si neclara e poza asta erau printre primele mele postari cu nepricepere la pozat dar carnea a fost f buna, multumesc bunica ca ai vazut reteta dincolo de poza te pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi