Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 16 Iun 2022 | 3306 vizualizari

 

Delicios !
Retata cu indulcitor si ciocolata neagra 100%. Puteti pune zahar si ciocolata dorita.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/inghetata-parfait-cu-cafea-si-ciocolata.html
 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de mascarpone
  • 70 g indulcitor natural érythritol
  • 2 pliculete de 2 g de cafea ness
  • 2 oua
  • 40 gr de ciocolata neagra 100%
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata:

Mixati indulcitorul/zaharul la masina de cafea pentru a obtine o pudra fina.

Taiati ciocolata bucatele. Separati albusurile de galbenuri.

Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu indulcitorul si cafeaua .

Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Adaugati bucatele de ciocolata si amestecati.

Varsati compozitia intr-o forma de chec in silicon.

Dati la congelator minimum 4 ore. Scoateti din forma si puneti pe un platou.

Decorati cu ciocolata.

Taiati felii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata