Jumari de ou cu mezeluri si salata de cruditati

de maxion in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 4880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr mezeluri (dupa gustul fiecaruia)
  • 150ml lapte
  • condimente (vegeta , piper,sare si altele dupa gust )
  • salata verde
  • rosii 1 , 2 buc depinde cat sunt de mari
  • 5 fire ceapa verde
  • un castravete potrivit
  • 3 fire de usturoi verde
  • marar verde 10 , 15 fire
  • ulei de masline 100 ml
  • otet 25 ml
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de ou cu mezeluri si salata de cruditati:

mezelurile le tocam cubulete si le calim in 30ml ulei de masline. Ouale le batem intr-un castron cu condimentele si laptele, dupa care le turnam peste mezeluri. Lasam totul la prajit si amestecam in ele pana ouale se transforma in jumari ...

Sa pregatim si salata  : toate verdeturile se curata, se spala si se toaca mai marisor. Rosiile si castravetele se toaca cuburi si se amesteca cu verdeturile ... totul se amesteca cu uleiul de masline ramas ,otetul si un pic de sare. Se serveste pe farfurie alaturi de jumarile de ou cu mezeluri.... va urez pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de ou cu mezeluri si salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Jumari de ou cu sunca si telemea