Lamaita (sau Alba ca zapada)

de Criss in Prajituri, 8 Mai 2013 | 60032 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

08.05.2013, 08:51

Miha 1

08.05.2013, 09:16

buna prajitura ne-ai adus azi!

Lau 1

08.05.2013, 09:58

servesc si eu

adry88 1

08.05.2013, 10:08

imi place mult

marianascarlat 1

08.05.2013, 10:32

Si eu ma feresc de ea din cauza foilor. Dar imi place asa mult!

Bya Ralu 1

08.05.2013, 10:43

ce bine arata

Alina26 1

08.05.2013, 11:00

ce bine arataaa!!!!foarte buna!!!!

Rocsi 1

08.05.2013, 11:06

Imi place enorm aceasta prajitura. In copilarie ne era pregatita doar de sarbatori si consideram a fi o prajitua festiva

Merisor 1

08.05.2013, 11:16

Foarte buna!

Angelina_Elena 1

08.05.2013, 11:20

E foarte buna!

Alexandra Elena 1

08.05.2013, 11:49

foarte buna

Corinuta 1

08.05.2013, 11:57

Foarte frumoasa Lamita ta!

mamaieelena 1

08.05.2013, 12:20

MonaMimi 1

08.05.2013, 13:23

Criss 1

08.05.2013, 13:34

Multumesc dragele mele.

laura_n 1

08.05.2013, 13:38

poate sa ii spuna si Mastera si Baba Cloanta, prajitura asta este dementiala

Tuxedo 1

08.05.2013, 20:12

exact! as manca o tona

ianculubita 1

09.05.2013, 08:23

grozava!!

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2013, 10:16

Criss 1

09.05.2013, 14:40

Multumesc pentru aprecieri.

GJ203702390 1

25.05.2013, 21:02

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 12:34

grozava

MIUTA 1

15.04.2014, 18:33

Arata foarte bine si tentant aceasta prajitura!Cris te rog frumos sa-mi spui ce marime are tava pe care ai copt foile?Multumesc

vasy16 1

22.02.2016, 10:20

ce bine arata.te intreb si eu ce marime avea tava pentru ca am de gand sa fac dar cum suntem doar doua persoane nu vreau nici sa iasa prea multe,nici prea putine.doar asa de pofta.

Criss 1

23.02.2016, 15:06

tava e 25/35, deci iese o cantitate mare de prajitura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba ca Zapada (reteta video)