Langosi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2010 | 28385 vizualizari

COMENTARII (31)

ela 1

21.12.2010, 21:19

de cand nu am mai mancat langosi....

Mitinita 1

21.12.2010, 21:27

ce bune sunt cu smantana si cascaval.foarte bine ti-au iesit

RuxyRux 1

21.12.2010, 21:28

Delicioase

LUK 1

22.12.2010, 00:00

si mie imi plac..cu zahar pudra..sau cu gem..mmmmm 5

RuxyRux 1

22.12.2010, 00:01

Am facut si cu branza si cu gem...dar nu le-am mai postat!

Ligia Bxl 1

22.12.2010, 00:09

myam myam vreau si yo

RuxyRux 1

22.12.2010, 00:12

Hay Ligiuta!!!!

kamy 1

22.12.2010, 01:04

eu stiu ca la alea cu branza le zice langosi....sau buuunnne 5f

MotanLaOale 1

22.12.2010, 08:43

divainbucatarie 1

22.12.2010, 10:10

Rocsi 1

22.12.2010, 11:17

ce ne mai facea mama cand eram mai mici

Brindusa 1

22.12.2010, 11:53

si mie imi amintesc de copilarie

RuxyRux 1

22.12.2010, 11:54

Si mie...miroase ca la mama acasa cand ele fac

tanyapatap 1

22.12.2010, 18:40

Bunica 1

22.12.2010, 19:43

a ajuns mirosul pana la mine......si mi-e o foameeeeeee!

MIUTA 1

22.12.2010, 20:23

RuxyRux 1

23.12.2010, 01:22

Cris2711 1

23.12.2010, 18:13

ca si bunica mea

Samira 1

28.12.2010, 00:14

Minunate langosi...., ca aspect sunt identice cu cele ce le mancam candva, pe vremuri la Cluj...ca gust sper sa fie mult mai gustoase !

Lau 1

08.03.2012, 16:19

kukibella 1

05.10.2012, 12:35

RuxyRux 1

05.10.2012, 18:34

Multumeeeeeesc!

cocolina 1

05.10.2012, 19:02

placintele astea imi plac la nebunie foarte bune

RuxyRux 1

05.10.2012, 19:53

Multumesc draga mea! Ma bucur!

lacrimioara 1

05.10.2012, 20:36

delicioase dar o intrebare nu e prea putina drojdie pt 1 kg de faina?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si cascaval