Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Porc, 5 Iul 2010 | 8966 vizualizari
Ina 1
am venit cu furcile, desi linte n-am papat niciodata!
mihaelar63 1
este gustoasa si mai fina decat fasolea , de obicei se prepara cu afumatura . Eu am invatat de la o doamna unguroaica , ca e traditie sa se prepare de Revelion , ar insemna spor, abundenta in casa
madi_marin 1
si mie imi place mult lintea...... nu ai precizat ce cantitate ai folosit....
multumesc madi am reeditat reteta , asta-noapte am pierdut-o ca nu mergea netu
....o sa fac si eu mancarica de-asta ...
lia maria 1
neaparat voi incerca si eu aceasta reteta
lia , madi , trebuie incercata , e atat de imbietoare culoarea ei
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Valclaudia
Rocsi
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!