Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

de aziz in Dulciuri, 9 Apr 2011 | 5084 vizualizari

COMENTARII (173)

mirela0911 1

10.04.2011, 17:11

Sunteti mortale mai fetelor De reteta nu mai zic nimic

lilik 1

10.04.2011, 17:29

super

kamy 1

10.04.2011, 19:22

va povestiti tot cand nu sunt eu acasa inghetata

AlexJ 1

10.04.2011, 19:40

dentistutza 1

10.04.2011, 20:13

apropo de doctori si operatii (urechi noi etc) cica intr-un spital romanesc se pregatesc de operatie. Anestezistul il intreaba pe chirurg ce fel de anestezie vrea sa dea. Chirurgul spune " straina" dar anestezistul raspunde ca aceea s-a terminat. Atunci chirurgul spune: " facem de-a noastra"!! La care anestezistul (catre pacient) :" Nani, nani, puiu' mamii..."...

MotanLaOale 1

11.04.2011, 08:52

sunteti de neoprit fetelor inghetata buna buna

aziz 1

11.04.2011, 10:01

mirela merci

aziz 1

11.04.2011, 10:01

lilik

aziz 1

11.04.2011, 10:02

alexj

aziz 1

11.04.2011, 10:02

gilda sa de-a domnu sa nu ajungem in rom la operatii atunci

aziz 1

11.04.2011, 10:03

motane spitalu 9 ne asteapta

aziz 1

11.04.2011, 10:04

kamy da si cind te gasim acasa... )))))))))))))))

mena29 1

11.04.2011, 11:14

Am observat ca sor`mea e capul rautatilor
Dia,nu,nu vreau sa va schimbati
Va pup pe toate

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:15

Cum sa nu ne schimbam Mena???
Sa zica lumea ca nu avem haine ????
))))

aziz 1

11.04.2011, 15:53

ca bine zici gaby sa zica lumea ca ne-a murit vre-un pitic in cutia cu parfum?

jolygina 1

12.04.2011, 10:44

mmm

aziz 1

12.04.2011, 12:30

joly

diaconta 1

12.04.2011, 13:44

Mena,cu mine slabe sanse de schimbare lasa ca cine ma place ,ma place si asa
Gaby,de haine ne schimbam tot timpul,precum avatarele da' tie cred ca ti-au ramas hainele mari acuma

gaby_duceag 1

12.04.2011, 13:45

sa pun o varianta mai marisoara?)
atat iti tre' sa ma provoci)))

gaby_duceag 1

12.04.2011, 13:47

aziz 1

13.04.2011, 08:53

bumboane pi bat mi-o trebuit, ei asa-mi trebe

adry88 1

01.06.2011, 10:53

tare frumoase si colorate

aziz 1

02.06.2011, 17:08

adevarat eduard si ce comentarii pe masura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Profiterol