Lumea dulciurilor (2)

de anisoara in Dulciuri, 20 Iun 2010 | 5932 vizualizari

COMENTARII (24)

gaby_duceag 1

20.06.2010, 10:56

Vin si eu in excursie..Putem manca obiectivele turistice?)).ma opresc la prima statie

anisoara 1

20.06.2010, 11:04

Gaby , cu draga inima. La tine gashka e mare, deaciea iti dau voie sa-ti alegi un bucet de FLORI DULCI sau o torta . Ce preferinta ai? ma-l rezervez , pana nu au venit Ina si Ela. Ele o sa doreasca tot.

gaby_duceag 1

20.06.2010, 11:06

Ina 1

20.06.2010, 11:12

Hai ca nu-s asa mancacioasa.... Mi-ajunge sa iau o bucatica din primul :-P

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 11:20

woow ce finut si fain e ultimul, toate sunt superbe, dar ultimul e superb!!!!!

Rocsi 1

20.06.2010, 11:25

foarte frumoase....apreciez doar sunt moldoveanca

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 11:33

valeu...................ce bunaciuni pe aici...............vin si eu cu voi, m-am inarmat deja cu furculitele

anisoara 1

20.06.2010, 12:08

Fetelor pt toate ajunge din plin, Pusik ultimul Ttort ,care iti place are floare facuta din mar , eu singura am ramas uimita ,cand am vazut. Si mi-a placut originalitatea lui. deasupra lui, cu ajutorul degetelor ,s-a imprastiat jelatina incolora . Dar buchetele de flori din mastica de zahar v-au placut? E ceva impresionat

eclerash 1

20.06.2010, 12:11

superb!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 12:54

da, anisoara, mi-am dat seama ca floarea e facuta din mar, am si salvat poza, imi place la nebunie, iar buchetele de flori sunt superbe, am vazut pe youtube niste filmulete cum se fac, iti trebuie ustensile speciale, ca greu nu e deloc, insa alea costa foarte mult

anisoara 1

20.06.2010, 23:21

Eu stiu cum se fac si sunt niste surse foarte interesante , dar sunt in limba rusa. Pur si simplu, eu nu vad sens , sa ma dedic acestei arte, Sunt cazuri foarte rare si foarte exceptionale,cand ar trebuie sa faci ceva foarte deosebit, si atunci ma starui sa ies prin alte solutii din incurcatura. Eu am fost prezenta , cand se ornau toarturile. E dustel de repede, e necesar sa ai toate sub maina. Dar nu sunt adept mare la toti colorantii acestea.

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 23:32

da, ai dreptate, nici eu nu sunt adepta colorantilor, insa din cand in cand pt zile speciale mai merge, eu am facut din fondant, imi place tare mult sa lucrez cu pasta de zahar, e usor, mai greu pana faci pasta, dar se merita

anisoara 1

21.06.2010, 01:07

Dar eu miam facut un fondant din ciocolarta cu miere si imi fac flori ,cand vreau. Chiar astazi am facut pt o rpietena un tort cu trandafiri. E natural si se face in cateva minute. Vreu sa incerc ciocolata alba. Dar este mai pretentioasa. O saptamaina cu succese Va doresc la toti. Sa fiti mereu cu zambetul pe buze. Daca veti vizita toata saptamana bucataras, sufletul mereu va rade.

nadina73 1

24.06.2010, 18:34

am ramas fara cuvinte sinceresti fanstastica 5 furcu

ela 1

24.06.2010, 19:38

fara cuvinte chiar as vrea din toate....

silvi0ara 1

24.06.2010, 19:59

Minunate.

anisoara 1

25.06.2010, 01:22

Nadina , iti multumesc din suflet, dar mii jale , ca vei face bataturi la palme, si peurma ai sa spui , ca eu sunt vinovata , ca nu ne expui recete pe sait.

anisoara 1

25.06.2010, 01:23

Ela ... fara cuvinte.

anisoara 1

25.06.2010, 01:24

Silvioara , cu placere

nadina73 1

25.06.2010, 01:35

anisoara nu fac bataturi ca am pielea tare e tabacita bine cum se zice

ada 1

20.07.2010, 22:20

super

Brindusa 1

20.07.2010, 22:54

foate frumoase toate torturile si aranjamentele. Bravo celor ce le-au facut. Ai dreptate, Anisoara. Nici eu nu ma chinui sa invat sa fac asa ceva. Daca ar fi sa raman fara slujba si m-as apuca de un job cu torturi, atunci as invata.

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:18

splendide!

RuxyRux 1

12.07.2012, 19:21

Splendoare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de branza si iaurt cu vanilie