Maioneza de casa

de ony in Clasice, 26 Dec 2010 | 7176 vizualizari

COMENTARII (12)

LUK 1

27.12.2010, 14:43

madi_marin 1

27.12.2010, 15:22

exact asa fac si eu maioneza.....e suuuper simplu si rapid si nu se taie niciodata......

Brindusa 1

27.12.2010, 18:34

ouale le pui cu totul sau numai galbenusul? si apoi le bati cu blenderul vertical?

ony 1

27.12.2010, 18:51

ouale cu totul,d-aia si iese pufoasa si mia alba,de la albusu

Mitinita 1

01.01.2011, 12:43

si eu asa fac,dar numai cu galbenusuri,Incerc si eu cum zici tu!super idee!!!
Nu stii cat tine?

ony 1

03.01.2011, 11:56

sa sti k am lasat in frigider aproape o saptamana si tot asa tare a ramas,dar am aruncat-o ca mi-e cam frica cu ouale astea,dar tine !!

ada 1

12.01.2011, 14:55

eu fac numai cu galbenus daca ese si cu albus e super

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:56

Buna idee...eu fac numai cu galbenusuri fierte tari si mai moi....excelenta

esmerandra 1

08.04.2011, 00:44

si eu fac asa maioneza...e foarte buna si se face repede

Mitinita 1

27.04.2011, 11:26

mi-a iesit si mie

florentina86 1

02.12.2011, 10:26

cu robotul de bucatarie se mixeaza sau cu mixerul ????

Mitinita 1

24.12.2011, 13:21

florentina,eu am folosit mixer vertical (batzul),dar cred ca se poate si cu mixerul.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de stevie
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
''Sos'' de maioneza la minut