Mancare de fasole verde cu piept de curcan

de ArianaBala in Curcan, 28 Iul 2011 | 18235 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

28.07.2011, 11:59

foarte buna mancarica ta Ariana

ArianaBala 1

28.07.2011, 12:08

Multumesc Diaconta

divainbucatarie 1

28.07.2011, 12:09

Yammy!

aziz 1

28.07.2011, 12:18

yamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

MotanLaOale 1

28.07.2011, 13:03

buna buna

ArianaBala 1

28.07.2011, 13:05

Multumesc dragilor

adasev12 1

28.07.2011, 13:18

buna

ArianaBala 1

28.07.2011, 13:25

Adasev

MIUTA 1

28.07.2011, 15:29

Wauuuu ce de bunatati ai pregatit

Lau 1

28.07.2011, 15:33

ArianaBala 1

28.07.2011, 16:03

Miuta, S-au strans multicele....deh....lipsa de timp pt. postat

ArianaBala 1

28.07.2011, 16:03

sufletista

Rocsi 1

28.07.2011, 19:06

cata fasole verde am mancat anul asta in orice fel facuta

Bunica 1

28.07.2011, 23:19

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:23

f buna

ArianaBala 1

29.07.2011, 11:00

Rocsi si mie-mi place super mult fasolica asta verde....de la salata, la mancare si chiar ciorba

ArianaBala 1

29.07.2011, 11:00

bunica, mamaie

adry88 1

09.08.2011, 17:24

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala