Mâncare de praz cu carne de porc

de portiadelumina in Porc, 2 Mar 2013 | 24836 vizualizari

COMENTARII (84)

Panacris 1

02.03.2013, 11:27

Bună idee! Delicioasă mâncărica!Frumoasă prezentare!

DIANA B 1

02.03.2013, 11:28

Da , da , daaaaaaa ... place (ziceai ca n-ai camera foto )

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:29

Mulţumesc Cristina. Ştii doar că-s nebucătar Numai că uneori îmi mai ies şi mie Chiar are un gust deosebit

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:29

Diana, am un aparat foto legat cu sârmă Merge când vrea el Mulţam

Merisor 1

02.03.2013, 11:36

Padre, stii ceva?
Din nebucatar asa cum te consideri, ne cam dai gata cu preparatele si prezentarile pe care le faci!

MotanLaOale 1

02.03.2013, 11:37

bun bun

Bunica 1

02.03.2013, 11:38

Iata nebucatarul nostru ce mancare buna a facut!

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:40

Meri Mă declar nevinovat dar să nu mă audă Dia) Mulţumesc frumos pentru apreciere.

Denissa 1

02.03.2013, 11:40

Eu cred ca doar te prefaci ca esti nebucatar.

Bunica 1

02.03.2013, 11:41

Parca mai devreme Liliana a spus ca ne auzim mai pe seara. Deci..........nevoia l-a invatat

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:41

Bun Vladimir, aproape că a fost bun, că se duce văzând cu ochii Mulţam

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:42

Buni Rămăsesem la coada căruţii cu gătitul şi am zis să mai fac şi eu câte ceva. Aproape că am mai avansat un pic şi la design, deşi pe mine gustul mă interesează în special.
Mulţumesc frumos

Bunica 1

02.03.2013, 11:42

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:43

Buni Liliana e la Târgovişte, la olimpiadă. Eu am rămas şef bucătar şi mi-am făcut de cap.

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:43

Denisa Gătesc rareori, dar o fac de drag, cu drag. Mulţumesc

Bunica 1

02.03.2013, 11:44

Catinel,catinel ajungi senzational

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:47

Ei Buni, mai trebuie să treacă apă pe Dunăre. Eu aş găti mai mult dar cine să vorbească toată ziua )

Denissa 1

02.03.2013, 11:50

) Diviziunea muncii, asa cum zicea tata.

portiadelumina 1

02.03.2013, 11:52

D Denisa, mai ales că de obicei munca mea este aceea de a mânca ce să găteşte nu de a găti ce trebuie să se mănânce

DIANA B 1

02.03.2013, 11:57

Legat cu sarma ...

Miha 1

02.03.2013, 11:59

Ti-ai pus in gand sa ma ajungi?

portiadelumina 1

02.03.2013, 12:01

Diana Nu râde, că eu ştiu ce spun. Nu mai zic că uneori focalizatorul îl scot cu un cui ori cu şurubelniţa ))

portiadelumina 1

02.03.2013, 12:02

Miha) aşa zice Buni, că am să ajung senzaţional. Eu nu cred, poate doar când s-or da căciuliţţe pe vorbă, aşa cum am primit galbenii şi premiile)

T I M E A 1

02.03.2013, 12:11

buna tare , si mie imi place prazul

portiadelumina 1

02.03.2013, 12:12

Mulţumesc frumos Timi Şi n-are pic de brânză, apreciezi, nu?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga