Mancarea serpasilor

de Sabina in Mancaruri de post, 16 Mai 2009 | 25134 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras 1

16.05.2009, 18:04

O sa-i recomand lui catalin

Sabina 1

16.05.2009, 18:10

de ce, catalin e serpas de romania???

Bucataras 1

16.05.2009, 18:23

La misto, el e fan friptura

Oana 1

16.05.2009, 20:59

He, he, chiar nu stiam ca asa se numeste, insa eu le facem la copii, pentru micul dejun!! hrisca inmuiata de seara, cu nuca, miere si lamaie
Si a papat si Cata

Oana 1

16.05.2009, 21:00

Bomba de vitamine, trebuie sa incercati, in cantitate mai mica, macar cateva lingurite pe zi!! Chiar o sa pun hrisca la inmuiat, ca de vreo luna n-am mai facut...Lui Vlad ii pun doar hrisca in laptele cu cereale de dimineata

ANCA 1

19.05.2009, 13:36

si eu ii dau lui Muffy cateva boabe de hrisca + nuca lasate in apa peste noapte dimineata, dar e tare nasoala hrisca la gust...

Sabina 1

19.05.2009, 21:39

anca, daca ii pui si miere si putina scortisoara ...eu zic ca ii schimbi gustul

Oana 1

21.05.2009, 00:06

Anca, pai pune-i miere si lamaie, sigur e bun asa

Bucataras Dragos 1

26.05.2009, 19:55

ceva nou!

adry88 1

20.05.2011, 12:28

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:25

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de legume cu hrisca