Mic dejun a la Cheia De Gat

de Mutulica in Salate, 16 Apr 2016 | 2725 vizualizari

 

Rosiile au ajuns pe masa romanilor abia in secolul XIX, cand occidentalii erau deja satui de ele si stiau ca aceste „fructe al dragostei”, cum li se mai spunea,  au o multime de proprietati, dar niciuna in domeniul iubirii: acelasi lucru se poate spune despre lacasurile uriase ale tuturor cultelor construite din negura timpurilor pana in zilele noastre ca semn al puterii unor oameni ambitiosi.  
 Pentru ca sunt singur la masa, o sa ma trezesc vorbind si o sa spun ca eu vad viitorul slujbelor religioase intr-o  cladire multifunctionala comuna in care fiecare sa-si gaseasca locul... Asta dupa muuulti ani de educatie... si dupa multe facturi umflate platite tot de noi, aia inca multi si prosti.

 

INGREDIENTE

  • o ciorchina rosii cherry
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g branza de oaie
  • 30 ml ulei
  • cateva fire de marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun a la Cheia De Gat:

Tai in patru o mana de rosii cherry pentru ca cele obisnuite in aceasta perioada a anului imi par de plastic (puteti sa folositi orice rosii doriti) si toc un fir de ceapa verde .

Peste toata aceasta salata de rosii cherry sau orice alt soi (nu stiu ce preferati dumneavoastra si nu sunt sigur ce prefera Dumnezeu) radeti branza de oaie, presarati marar, apoi adaugati ulei dupa gust si buzunar (de floarea soarelui sau de masline) si la sfarsit va rog sa ma priviti asemenea celor ce traiesc intr-o lume normala, care au intelegerea faptului ca autorii nu pot mai mult, cand aud un cantecel simplut fredonat de chiulaii mai putin dotati de la ora de religie.

Tipsuri

Nu este obligatoriu sa o mancati dimineata. Se poate si seara, musai sa fiti cu mintea treaza!  Va doresc pofta buna!

TIPS-URI

1

La aceasta salata se preteaza foarte bine branza tare de oaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun a la Cheia De Gat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Mutulica 1

20.04.2016, 06:13

Saru-mana!

mihaelar63 1

27.04.2016, 07:30

Cu marar nu am incercat .La noi in casa mararul a cam fost interzis . Al meu sot zicea ca la Buzau in armata si chiftelele erau verzi de atata marar ) Cred ca ar trebui sa-l introduc din nou in meniu , asa usurel
P.S.- In acest anotimp sunt foarte gustoase rosiile tip Roma ,acelea ovale si nu foarte mari[Li--dl] . Am mai luat gustoase si carnoase , rosii inima de bou, provenienta Spania [Kauf--- land ]

Mutulica 1

10.05.2016, 07:55

saru-mana, Mihaela, mersi pentru pont!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata calda cu caracatita