Mic dejun continental

de RODIMUR in Cook and smile, 26 Iun 2017 | 11114 vizualizari

COMENTARII (19)

dantes 1

26.06.2017, 14:37

Bun!

RODIMUR 1

26.06.2017, 14:48

Mulțumesc frumos, Dante!

Merisor 1

26.06.2017, 15:08

Citind rețeta ta, am devenit nostalgică după timpurile petrecute la cămin, când serveam așa ceva la mic dejun,

MotanLaOale 1

26.06.2017, 15:11

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 15:12

RODIMUR 1

26.06.2017, 15:18

Mulțumesc, Merișor! Ai dreptate! Eu am alcătuit acest meniu, plecând de la neștiința mea de odinioră, în ceea ce privește componența lui... De fapt, este un meniu economic și dacă nu avem prea multe de oferit musafirilor, la un moment dat, avem scuza că e un meniu...continental!

RODIMUR 1

26.06.2017, 15:18

Vă mulțumesc frumos, Motănel și Mimi! Sunteți tare amabili!

miki_a 1

26.06.2017, 15:34

Doamne, ce mai mâncam așa ceva! Ni se părea un răsfăț maxim!

RODIMUR 1

26.06.2017, 16:18

Da! Totuși e ceva bun și sănătos, mai bun decât mezelurile, sau mai știu eu ce alte invenții culinare...

CameliaR 1

26.06.2017, 18:54

Ce mic dejun delicios! Avem de toate pe masa.

RODIMUR 1

26.06.2017, 20:10

Da, Camelya! Poftim la masă!

oanapl 1

26.06.2017, 22:40

Vin si eu la masa, ca arata tare bine!

RODIMUR 1

26.06.2017, 23:12

Foarte bine! Vom lua micul-dejun împreună, Oana!

mirela0911 1

27.06.2017, 08:23

Pot sa vin sa servesc micul dejun? Arata foarte imbietor!

RODIMUR 1

27.06.2017, 09:15

Desigur, poftim la masă! Ești o companie foarte plăcută...

Rocsi 1

27.06.2017, 21:10

Ce de bunatati!

RODIMUR 1

27.06.2017, 21:37

Da, sunt bune, dar și simple și accesibile...
Mulțumesc, Rocsi!

Carmen ElenaNemes 1

26.06.2020, 09:21

Pffff EU asa mānînc un fiecare dimineata dar apa minerala ptr ce???? Suc de portocale se bea.

RODIMUR 1

26.06.2020, 10:04

Doamna Carmen, dacă vă deranjează apa minerală, ignorați-o! Altora le place, vă vine să credeți...? Permiteți-mi să vă împărtășesc un secret: cafeaua întotdeauna se servește cu un pahar de apă rece alături...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quinoa cu ou prajit, avocado, spanac si sos de unt picant