Mic dejun in cuib.

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 21287 vizualizari

COMENTARII (74)

Ina 1

02.01.2012, 12:15

Daca-s prima, sigur prind si eu cateva , ca prea arata bine...

Cris2711 1

02.01.2012, 12:16

Da Doamna Gaby pune repede masa de micul dejun ca am venit

Rocsi 1

02.01.2012, 12:16

rapid mic dejun,dar lasa sa termin mancarea de la sarbatori)!!!

Mitinita 1

02.01.2012, 12:16

Cine n-a vrut sa manance azi dimineata?

gaby_duceag 1

02.01.2012, 12:17

)fecioara vigilenta), cezar a furat-o si dus a fost )

Cris2711 1

02.01.2012, 12:20

Cafea beau la tine astazi

Cris2711 1

02.01.2012, 12:20

Miha 1

02.01.2012, 12:21

Cezar nu stie ca intai tre sa faci poze?

Bucataras 1

02.01.2012, 12:24

))

gaby_duceag 1

02.01.2012, 12:26

stie, chiar ma bucur ca s-a obisnuit si nu mai comenteaza ), dar avea intalnire la 10 juma) n-avea timp de poze

diaconta 1

02.01.2012, 12:32

da cafeaua ca nu mananc
si de ce sa facem daca ai facut tu? chiar nu inteleg

Mihaela11_jo 1

02.01.2012, 12:40

Delicios
La Multi Ani 2012!

Silvioara 1

02.01.2012, 12:43

arata bine cuiubul acesta

DIANA B 1

02.01.2012, 12:49


Cafeaua o dau io

Zambareata 1

02.01.2012, 13:03

ce bine arataaaaaaaaaa.....gaby m-ai data cu reteta asta.o s-o incerc si eu.....dar numai in forme de ceramica se pot face????ca eu nu am asa ceva

alinutzika 1

02.01.2012, 13:51

tare bine arata! Dar reteta de costite nu o pui? Please...

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:29

alinutzika..nu stiu cum le-a facut
dar din cate stiu totul(carnat, muschiulet, costita) e facut din carne proaspata (porc+vita la carnat, scarita la costita si pulpa fara os la muschiuletul afumat) cu adaosuri destul de putine: sare, piper, usturoi, apa, , fara boia sau alte condimente de care Cezar fuge , lasate asa 2-3 zile apoi afumate.
Cred ca afumarea e secretul unui preparat bun; unii le fac prea crude in timp ce altii prea uscate, Cezar le face numa' bune

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:34

Georgia, pune in forme de briose cu gartie de copt.

diaconta 1

02.01.2012, 14:35

Cezar le face numa' bune
io zic sa nu-l mai lauzi atata

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:35

diaconta 1

02.01.2012, 14:36

adica,doar daca vrei sa scapi de el

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:42

alinutzika 1

02.01.2012, 14:49

Daca le face Cezar, normal ca sunt bune....

Ubulika 1

02.01.2012, 16:55

wow

gaby_gabytza 1

02.01.2012, 17:18

Buuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rosti