Mini quiche cu spanac

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 2695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 200g smantana
  • 100 g spanac congelat
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura de faina cu varf
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • putin piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini quiche cu spanac:

Spanacul se decongeleaza si se pune intr-un tifon sa se scurga bine de apa.Cand s-a scurt il amestecam cu 2 linguri de ulei si cu 1 lingura de pesmet.

Ouale se bat bine cu telul, apoi se adauga smantana si se bate bine amestecul.Se adauga sarea, piperul, praful de copt si faina, se amesteca toate.La final se adauga spanacul si se amesteca din nou bine.

Se ung 6 forme cu ulei si se pune compozitia in ele lasandu-se putin loc deoarece ele cresc.

Se pun la cuptorul incins la 180 C timp de 25-30 de minute, pana cand acestea se rumenesc putin deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini quiche cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Miha 1

01.06.2013, 17:00

Any, pai hai sa punem si-a treia oare...ca poate incepe sa ne placa

AnyCostescu 1

01.06.2013, 21:29

iese o sorcova

Rocsi 1

01.06.2013, 22:13

Ce faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu iaurt si gris