Minipizza cu sunca si ciuperci

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 10525 vizualizari

COMENTARII (23)

Teo 1

03.02.2010, 21:38

Silvia,salut ideile tale! ma gandeam ce sunt astea asa rotunjoare si dupa ce am citit ,mi-am dat seama cat de simplu e de realizat; felicitari,pt. originalitate!am sa o incerc sambata;

Miha 1

03.02.2010, 22:27

Am facut si eu de multe ori, dar cu aluat de pizza/paine.

Adinacarla 1

03.02.2010, 23:02

e o ora cam tarzie dar asa as manca si eu macar o singura bucata....arata foarte bine...am sa le incerc si eu

ionix 1

04.02.2010, 09:56

cred ca as manca mini-pizze de astea pan-as crapa...

Sylvia 1

04.02.2010, 10:04

Ma bucur ca va plac, defectul asta il au ca se mananca prea multe
Miha cu aluatul asta de foietaj e super ok ca se desfac in multe straturi si arata bine

Sylvia 1

04.02.2010, 10:04

Teo o sa iti iasa minunate, poti pune ce combinatii vrrei tu

rivka 1

04.02.2010, 10:20

si eu faceam acum vreo 3, 4 ani pt barbat intr-o veselie saptamanal, cu aluat de pizza...dar cum mie nu-mi prea place pizza acum se considera fericit cand ii mai fac 1 data / an.

arata foarte bine!

Sylvia 1

04.02.2010, 11:42

Cu foietaj ies mai fragede de la untul din aluat si e si simplu rivka fa-i mai des

Miha 1

04.02.2010, 11:55

Nu stiu cum o fi la voi Silvia, dar la noi aluatul foietaj e plin de E-uri.

Sylvia 1

04.02.2010, 12:18

Miha sa stii ca aici gasesti super ok, eu iau mereu proaspete care rezista putin, la frigi trebuie tinute, le gasesc si la bulanjer. Unde e aluat fraged fac e dar unde e foietaj...sincer nu am facut inca o sa fac o data sa vad cum imi ies straturile.

Pasiune pentru bucatarie 1

04.02.2010, 14:49

Am facut si eu acum ceva timp,dar cu aluat pentru pizza cum au zis si fetele

Bunica 1

06.02.2010, 09:56

rivka, mai rasfta-l din cand in cand ! Nu prea des

mihaelar63 1

08.02.2010, 01:19

si eu o pun la favorite

Sylvia 1

08.02.2010, 10:35

Mihaela sa imi zici dca o incerci si iti place

Adinacarla 1

09.02.2010, 01:08

azi am facut si eu...foarte bune mi-au iesit...si repede s-au topit.

Sylvia 1

09.02.2010, 11:55

Adinacarla, ma bucur, o sa mai pun ceva retete de genul asta, la o bere rece merg minunat .

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:44

chiar acum le-am scos de la cuptor si llle-am gustat sunt grozave . vai !!! dar si bere nu rezist tentatiei , am ceva de 330 ml pe balcon .. saptamana asta ne facem de cap , pe urma ne cumintim .

Sylvia 1

10.02.2010, 12:24

Asta zic in fiecare saptamana

Roxana 1

01.04.2010, 17:49

Sylvia....sunt superbe. tocmai leam terminat de copt. si sper sa nu le si termin de mancat

Sylvia 1

01.04.2010, 18:33

Roxana ma bucur ca ti-au iesit bine

elena1988 1

03.03.2011, 18:08

ma apuc sa fac si eu acuma

Xandrinne 1

24.12.2019, 23:39

Rahela Velicu 1

25.12.2019, 00:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu cascaval