Mucenici cu cacao

de liana_geicu in Dulciuri, 9 Mar 2010 | 11361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 ml apa
  • 200 g covrigei vanilati
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 100 g nuca 
  • scortisoara
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici cu cacao:

Se fierbe apa cu zaharul pana cand da in clocot; se da jos de pe foc si se adauga cacaoa, praful de scortisoara si esenta de rom. Apoi se adauga si covrigeii (intregi sau dupa preferinta rupti) si nuca maruntita.

Se lasa sa mai dea cateva clocote astfel incat sa se inmoaie covrigeii. Se stinge focul si se pune un capac peste ca sa se mai umfle covrigii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

16.03.2010, 19:40

Mie nu imi plac mucenicii aia la punga pentru ca atunci cand sunt fierti devin cocosi si am o retinere in a-i manca, de aceea prefer sa fac din covrigei!

Georgia 1

17.03.2010, 09:06

Si eu am facut intr-un an mucenici din covrigei, dar nu am pus cacao si au iesit f.gustosi, mai ales dupa ce s-au umflat bine covrigeii si au capatat gustul bun din zeama.
O sa incerc o data si cu cacao, nu are de ce sa nu fie buni la gust.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca