Muraturi taranesti

de Andra_Constantinescu in Muraturi, 6 Oct 2016 | 27423 vizualizari

COMENTARII (27)

IonelBonda71 1

31.08.2020, 11:17

Aceste muraturi nu se pot servi intr-o saptamina sau doua. Ca sa se mureze au nevoie de 4-6 sptamini in functie de temperatura.

ConstantaStoian58 1

31.08.2020, 12:16

Mi se pare ca e cam multa sare. Proportia normala este de 1lingura sare/1l apa. Chiar daca borcanul are capacitatea de 4,250l, umplandu-l cu legume nu mai incap 4l de apa ci probabil vreo 2l, asa ca trebuie facuta separat saramura cu 1lingura sare/1l apa, altfel muraturile vor fi excesiv de sarate. Eu as mai adauga cativa catei de usturoi, 1-2 fire de marar uscat si 1-2 ardei iuti.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati la borcan