Musaca de cartofi 2

de Micutza Luana in Pui, 8 Iun 2014 | 3237 vizualizari

 

multumesc Rux pt reteta delicioasa >:d

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 20 de cartofi
  • o ceapa
  • o cutie rosii
  • 250 ml suc de rosii
  • 350 gr cascaval
  • 500 gr smantana
  • 3 galbenusuri
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi 2:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja .

Smantana se amesteca cu galbenusurile .

Cascavalul se da prin razatoarea mica.

Ceapa se toaca marunt, se freaca cu vegeta si se pune la calit.

Adaugam carnea tocata si mai lasam 3 -4 minute .

Adaugam o cana de apa sucul de rosii si rosiile , potrivim dupa gust cu busuioc, oregano, sare, piper si lasam sa fiarba .

Cartofii scursi de apa se curata si se taie felii potrivite .

Intr-o tava se pune un rand de cartofi, jumatate din sosul de carne, deasupra jumatate din sosul de smantana si jumatate din cascaval si se repeta din nou .

Punem la cuptor circa 40 minute .

TIPS-URI

1

se poate servi si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi 2" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele umplute