Muschi de vitel la Crock-Pot

de Valentin68 in Vita, 19 Iun 2016 | 1259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,400 kg muschi de vitel
  • 170 g morcovi noi ( de la ''mosie'')
  • 2 ardei kapia
  • 3 cepe albe
  • 200 ml vin alb
  • 1 cutie de 400 g rosii cubulete
  • 5o ml ulei
  • condimente cu sare de mare si ierburi de Provance
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vitel la Crock-Pot:

Se scoate muschiul de la congelator si se lasa la dezghetat de seara pana dimineata. Se spala se usuca cu un servet , apoi se curata de eventualele pieliti, se portioneaza si se condimenteaza. Se lasa la odihnit cca 30 min, timp in care ne ocupam de legume. Curatam morcovii, ceapa si scoatem semintele de la ardei, apoi le taiem in bucati mai maricele. Asezam oala pe un stativ, in apropire de sursa de curent, punem uleiul, legumele, presaram putina sare, apoi asezam bucatile de muschi.


La final turnam vinul, asezam capacul, bagam in priza oala si pornim butonul pe setarea low. Dupa cca 4 ore, deconectam oala de la curent si mai luam din zeama pentru ca este prea multa si adaugam cutia cu rosii cubulete. daca mai este nevoie mai adaugam putina sare, dupa gust. Asezam capacul si conectam din nou la sursa de curent , cca 2 ore. Carnea a iesit foarte frageda, se taie cu furculita.


Se poate servi cu niste cartofi prajiti langa si-o salata d ecastraveti cu usturoi. Sa aveti pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Camelya 1

20.06.2016, 11:25

Foarte bun!

diaconta 1

20.06.2016, 17:42

Eheeee a inaugurat Vali Oala.
Pentru asa ceva m-as aseza la masa voastra
Bravo Vali
Foarte sexy tinuta

Rocsi 1

20.06.2016, 19:17

Cat de apetisant o fi iesit totul! Bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas