Musaca de Dorna la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de madi_marin in Slow Cooker, 8 Sep 2015 | 5177 vizualizari

 

A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 ouă
  • 750 g carne tocată
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 200 g smântână
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de Dorna la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Cartofii se pun la fiert în coajă.

Se prepară între timp umplutura: se toacă ceapa mărunt şi morcovul se rade pe răzătoarea măruntă. Se pun la călit în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi 1 ceaşcă de apă. Când carnea e aproape făcută se dă deoparte şi se adaugă două ouă ,sare, piper, cimbru, pastă de tomate şi o parte din mărarul tocat.

Când cartofii sunt gata, se curăţă de coajă şi doi-trei dintre ei se taie cubuleţe, iar restul felii.

Celelalte patru ouă se bat ca pentru omletă cu smântâna şi caşcavalul.

În vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4,7 l cu ulei şi tapetat cu hârtie de copt se pun straturi alternative de felii de cartofi peste care se toarnă din amestecul de ouă, apoi carne, cartofi cu ouă, carne, iar ultimul strat să fie de cubuleţe de cartofi peste care se toarnă iar amestec de ouă, caşcaval ras şi mărar.

Coacem 3 ore in aparatul Crock-Pot pe modul high, verificând din când în când preparatul.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de Dorna la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L