Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 17 Dec 2015 | 6814 vizualizari

 

Daca am slow cooker Crock-Pot 4,7 L, acum trebuie sa il incerc. Foarte bun, isi face treaba singur, incetisor, incetisor cum imi place mie, motan lenes.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 500g gnocchi
  • 50g pasta de tomate
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 50ml ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Pulpele se curata, se spala si se usuca cu un servet.

Se amesteca toate condimentele (fara uleiul de floarea soarelui) intr-un castron.

Se ung bine pulpele pe ambele parti cu amestecul de condimente.

Se pune uleiul de floarea soarelui in vasul crock-pot-ului si se pun pulpele in el.

Se picura pe deasupra o lingura de ulei si se pune capacul.

Se pune butonul pe high pentru 3 ore si jumatate.

Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare 5 minute pana se ridica la suprafata.Se scurg intr-o strecuratoare.

Pulpele se scot din vasul crock-pot-ului si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda crusta.

In vasul slow cooker Crock Pot 4,7 L se pun gnocchi fierti, se amesteca bine, se presara cu condimente si se lasa 25-30 minute.

Se scot gnocchi pe platou si deasupra se pun pulpele.

Se serveste cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte condimente in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post