Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

de Oana in Slow Cooker, 8 Mai 2019 | 6319 vizualizari

 

Un tort deosebit, o combinatie extraordinara de arome si pentru ca e facut la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute a iesit atat de pufos, usor umed, absolut delicios!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 285 g unt moale
  • 285 g zahar brun
  • 4 oua
  • 260 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 300 g morcovi rasi
  • 100 g ananas in compot maruntit
  • 80 g nuca maruntita
  • 1 lingurita coaja de portocala bio
  • ½ lingurita ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita vanilie

Crema:

  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala bio
  • 1 lingurita vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute:

Pentru blat, mixeaza untul moale, la temperatura camerei cu zaharul brun pana devine pufos.

Adauga apoi galbenusurile de ou si amesteca in continuare cu mixerul.

Pune ananasul maruntit la robot si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici si omogenizeaza compozitia.

Peste faina adauga praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea.

Pune amestecul de faina peste compozitie, adauga apoi coaja de portocala si ghimbirul.

La final adauga vanilia si nuca macinata si amesteca usor.

Bate albusurile separat pana obtii o spuma tare si pune peste compozitia de blat, amestecand cu o spatula de jos in sus pana se incorporeaza bine.

Pune in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot DuraCeramic 6 l hartie de copt si rastoarna compozitia.

Pune capacul si seteaza programul High pentru 2 ore.

Cand programul s-a terminat scoate prajitura cu grija si pune-o pe un grilaj sa se raceasca.

Intre timp pregateste crema.

Mixeaza crema de branza cu untul moale, la temperatura camerei si adauga zaharul pudra.

Pune coaja de portocala rasa si vanilia si omogenizeaza bine.

Pune crema la frigider pana se raceste blatul de tot.

Taie apoi blatul in doua parti egale, pune jumatate de crema pe primul blat, acopera cu al doilea si pune deasupra restul de crema.

Decoreaza tortul de morcovi cu nuci, coaja de portocala si coacaze rosii sau dupa plac.

Pune tortul in frigider 2-3 ore si apoi il poti taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot