Muşchiuleţ de porc umplut

de diaconta in Porc, 27 Dec 2011 | 6870 vizualizari

COMENTARII (44)

Ionutza 1

27.12.2011, 22:51

mmm foarte buna ideea asta...

diaconta 1

27.12.2011, 22:59

Ionutza,foarte simpla te scuteste de prea multa munca
tzac pac si gata aperitivul

alinutzika 1

28.12.2011, 09:57

arata tare bine

DIANA B 1

28.12.2011, 10:35

Rocsi 1

28.12.2011, 11:19

eiiii nu sunt baieti,sunt ,dar probabil ca are cine sa le gatesca,asa ca nu vor umple ei nici pulpele!!!!

gaby_duceag 1

28.12.2011, 11:46

bun si cu piure dar si numa' cu gogosari.
asa-i?

diaconta 1

28.12.2011, 12:06

Gaby,asa-i

Cris2711 1

28.12.2011, 14:32

am citit combinatiile si hop si eu

diaconta 1

28.12.2011, 17:02

Cris,tu cum combini?

diaconta 1

28.12.2011, 17:03

rocsi_1612
28.12.2011, 11:19

eiiii nu sunt baieti,sunt ,dar probabil ca are cine sa le gatesca,asa ca nu vor umple ei nici pulpele!!!!
naspa Rocsi,nu ne putem baza pe ei deloc

Bucataras Medi 1

30.12.2011, 20:29

bunaciune de bunaciune.

diaconta 1

30.12.2011, 20:51

medioto59
30.12.2011, 20:29

bunaciune de bunaciune.
de mine ziceai nu Medi?

gaby_duceag 1

30.12.2011, 20:51

)))

diaconta 1

30.12.2011, 21:03

Gaby cred ca nu de mine era vorba
na,ca m-am facut de ras

mamaieelena 1

30.12.2011, 23:17

foarte bun si bine arata muschiul umplut o sa iau si eu o bucata pentru platoul din seara de revelion

gaby_duceag 1

30.12.2011, 23:18

elena, cum asa?putem lua si noi?)
daca stiam..nu mai dadeam bani pe carne))

diaconta 1

30.12.2011, 23:20

teapa Gaby

diaconta 1

30.12.2011, 23:21

Mamaie

deyutzky 1

20.12.2012, 15:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume