Muschiulet de vitel in crusta aromata

de Oana in Vita, 10 Ian 2011 | 9303 vizualizari

COMENTARII (21)

aziz 1

10.01.2011, 22:18

exceptional

Sylvia 1

10.01.2011, 22:22

Peste ce bunatate de zile mari am dat

Teo 1

10.01.2011, 22:30

vai, frumos de tot !noi suntem consumatori de vitel, asa ca, sigur incerc varianta ta !

Oana 1

10.01.2011, 22:31

Ma bucur ca va place, a iesit foarte fraged si bun, intr-adevar

diaconta 1

10.01.2011, 22:35

imi place

Dana_Retetegg 1

10.01.2011, 22:38

adriana_bobu 1

10.01.2011, 22:49

abia astept sa incerc si eu metoda....

mihaelar63 1

10.01.2011, 22:57

foarte interesant , cu pesmet si in punga

Laly 1

10.01.2011, 23:14

Vin si eu la o portie,pune masa Oana

kamy 1

10.01.2011, 23:17

papa bun

La Ancuta 1

10.01.2011, 23:36

o bunatate

LUK 1

10.01.2011, 23:51

arata de milioane

mamaieelena 1

11.01.2011, 00:00

ce bunatati ai pregatit oana super arata

divainbucatarie 1

11.01.2011, 09:01

lia maria 1

11.01.2011, 09:08

un deliciu cu siguranta

lilik 1

11.01.2011, 09:47

deliciooos

MotanLaOale 1

11.01.2011, 10:12

exceptional arata

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 10:16

minunat arata................

ionix 1

11.01.2011, 10:17

wow... arată fraged şi buun

Rocsi 1

11.01.2011, 10:55

arata nemaipomenit

corina241 1

11.01.2011, 16:34

ce aromeeee,bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gratar de manzat cu fenicul