Negresa cu crema de ciocolata

de Miha in Prajituri, 16 Noi 2011 | 16079 vizualizari

COMENTARII (46)

Oana 1

16.11.2011, 19:41

Iamiiii!

madi_marin 1

16.11.2011, 20:02

moaaaama....ce bunaciune ciocolatoasa.....

MIUTA 1

16.11.2011, 20:42

Excelenta
Am pus reteta la favorite,arata nemaipomenit de bine

Bucataras Medi 1

16.11.2011, 20:59

ai di mine si di mine........ca bine mai arata.................

aziz 1

16.11.2011, 21:02

as face cum face zizu al meu de cate ori trec pe linga ele as mai pune o amprenta pe crema

Anamaria7 1

16.11.2011, 22:10

miha-hac! da si mie, hac! neshte crema - hac! - cu mai putin blat si... hac! ... inca niste crema!

Bunica 1

16.11.2011, 22:25

Cremoasa, ciocolatoasa....delicioasa!

gaby_duceag 1

17.11.2011, 08:45

neatza

mena29 1

17.11.2011, 08:46

Wow,are coniac cu ciocolata si coniac nu poate fi decat senzationala

deliciousflavours 1

17.11.2011, 09:30

imi place ffff mult

Miha 1

17.11.2011, 11:01

Neata dragelor...mai pe la pranz...

Zambareata 1

17.11.2011, 19:48

ce bineeee arataaaaaaa vreau si eu

Pur_si_simplu_papa_bun 1

17.11.2011, 20:05

Miha ma dai gata cu pragitura aceasta!

anomisana 1

18.11.2011, 15:00

ciocolata... am venit si eu la o portie

Mihaela11_jo 1

19.11.2011, 08:07

Tentatie absoluta la fav...

DIANA B 1

19.11.2011, 10:57

Dulceata de trandafiri ... m-ai rupt ; io mai am cativa trandafiri prin curte , or mai fi buni de-o dulceata ?
Excelenta ,,africana" si totusi cu ce inlocuiesc acea dulceata , cu caise , nectarine , ai ?

Miha 1

01.12.2011, 10:41

Diana, poti inlocui cu orice alt fel de dulceata sau gem. Eu de aia am avut de aia am pus.
Iarta-ma ca raspund atat de tarziu!

Gabrielle_Gabi 1

01.09.2013, 00:36

Miha, nu am inteles ceva la crema (sunt incepatoare). Dupa ce sct crema din congelator amestec cu o lingura sau cu mixerul ?

RuxyRux 1

01.09.2013, 00:44

Cu mixerul

Gabrielle_Gabi 1

01.09.2013, 00:49

Multumesc :*

Miha 1

01.09.2013, 10:30

Ruxy

Gabriela...sa ai spor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata