Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sylvia in Peste, 21 Iul 2011 | 42582 vizualizari
mamaieelena 1
Bunica 1
ce bunatateeee!
horia 1
silvia m-ai omorat cu novacul tau!!!! super reteta.
prezentare de nota zece,atat foto cat si reteta.
am vazut ca l-ai filetat singura,acasa !!!! de obicei stiu ca ti-l taie la magazin cum doresti .
RuxyRux 1
Perfectiune la tine in farfurie
Bucataras Medi 1
bine ai revenit!..................... ..................astept impresii si poze......................
Sylvia 1
Medi multumesc de urari
Ruxy este tare draguta
Horia multumesc de laude sincera sa fiu stiu ca il curata si il taie dar nu stiu daca l-ar face filé, in Franta cel putin stiu ca nu l-ar face din cate am obs eu . PS Ti-am admirat retetele, superbe si pline de culoare
MVMih 1
La muuultiii ani! Ca tot e ziua ta...si ca un musafir cinstit ce sant...m-am auto-invitat la masa la aceasta reteta de nota 10. Sanatate multa si numai de bine
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:56
la 15:39
de Bucataras 6
la 09:24
ieri la 14:57
pe 24.05 la 21:50
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de ryta 1
2 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
Dana_Retetegg 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
meosiris 1
Rocsi 9
1540 puncte
Ksenya 5
1075 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
vasimur 4
227 puncte
Merisor 9
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!