O masa cu pastrav

de Rocsi in Pastrav, 12 Ian 2011 | 7586 vizualizari

 

In fiecare an ,de ziua mamei,facem pastrav..este un peste care ei ii place foarte mult si se mananca cu multa placere de toata lumea...

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi proaspeti
  • ulei
  • sare
  • malai
  • pentru mujdei:
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 lingurita maioneza de post(pentru ca era post in decembrie)
  • pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O masa cu pastrav:

Pastravii se curata,se spala si se sareaza. Se dau la frigider cam o ora,sa isi traga ei sarea. Se ia o tigaie,se pune niste ulei la incins. Pastravii se tavalesc prin malai si se pun la prajit. Se prajesc la foc potrivit, pe ambele parti, pana sunt bine patrunsi. Se scot pe un platou ,pe care asezam mai intai niste servetele de bucatarie.

Pregatim mamaliga:

Punem niste apa la fiert intr-un ceaunel cu un strop de sare si 2 linguri faina de malai. Cand incepe sa fiarba,punem malai in ploaie,invartim continuu pana avem mamaliga gata.

Mujdeiul:

Usturoiul se curata si se piseaza. Se freaca cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta. La urma adaugam si lingurita de maioneza .

Asezam toate la masa,langa o bere si va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "O masa cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

roxanamiti 1

13.02.2011, 21:46

Rocsi 1

13.02.2011, 22:54

elena,roxana

adry88 1

21.05.2011, 15:51

bn k nu lipseste si berea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat pe pat de sare la cuptor cu orez salbatic