Omleta cu carnat si branza burduf

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2012 | 3006 vizualizari

COMENTARII (14)

ionela2682 1

25.02.2012, 16:27

Asta-i pentru micul dejun!!

Sim0na 1

25.02.2012, 16:57

Este ptr maine dim!

Miha 1

25.02.2012, 17:30

Maine dimineata vin la tine!

mena29 1

25.02.2012, 17:37

Daca e pentru dimi,vin si eu tot atunci

T I M E A 1

25.02.2012, 18:15

Am venit la tine dar nu pt schimb! Arata frumos si sigur e buna , dar cum ziceam si la mine, eu nu mananc branzeturi. te pup

Sim0na 1

25.02.2012, 19:42

@Miha, Mena29 va astept cu drag! Pup
@Timea, las ca mai fac una fara branza! Pupici

T I M E A 1

25.02.2012, 19:45

ok..daca faci fara,vin si eu

Lau 1

25.02.2012, 21:31

place

Angelina_Elena 1

25.02.2012, 22:28

buna,bunaa

oana_pisicutza16 1

25.02.2012, 22:29

arata...minunat

iry-gabriela 1

26.02.2012, 08:21

mirela0911 1

26.02.2012, 11:35

Asta da!

Sim0na 1

26.02.2012, 12:43

Multumesc tuturor! Va pup!!

diaconta 1

26.02.2012, 14:15

Aiaiaiaiiiii ce buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata