Omleta in crusta de malai

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2011 | 27591 vizualizari

COMENTARII (22)

Miha 1

15.07.2011, 09:13

Buna dimineata!

marcela1979 1

15.07.2011, 09:19

servesc si eu de la tine

La Ancuta 1

15.07.2011, 09:30

Buna dimineata Miha. Spor la treaba!

La Ancuta 1

15.07.2011, 09:30

Carla serveste cu incredere

adasev12 1

15.07.2011, 09:34

buna

Anamaria7 1

15.07.2011, 09:43

avaaiiii, ce se intinde cascavaluuu alaaa

Bunica 1

15.07.2011, 10:44

Ce bunaaa!

Lau 1

15.07.2011, 10:50

buna

divainbucatarie 1

15.07.2011, 11:22

La Ancuta 1

15.07.2011, 11:54

Va multumesc mult dragelor

mimmi 1

15.07.2011, 12:33

Foarte buna !

La Ancuta 1

15.07.2011, 14:38

Mimmi

Cris2711 1

15.07.2011, 18:44

diaconta 1

15.07.2011, 19:25

ce-mi place cum se-ntinde....cascavalul

mena29 1

17.07.2011, 18:11

Tare bine arata,trebuie incercata ca si mie imi plac omletele

La Ancuta 1

18.07.2011, 14:21

Cris

La Ancuta 1

18.07.2011, 14:22

Dia si mie imi place cum se intinde

La Ancuta 1

18.07.2011, 14:23

Multumesc mena. Mie nu prea imi plac omletele, dar asta a fost buna

Alexandra Elena 1

17.06.2014, 22:40

foarte bine arata

La Ancuta 1

18.06.2014, 08:27

Multumesc Alexandra

kukibella 1

08.01.2015, 11:51

Tuxedo 1

09.01.2015, 01:29

maine dim. asta fac ! ca mor pana maine !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frantuzesc