Omleta taraneasca

de Carmen_Ana in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2014 | 3285 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Dya http://www.bucataras.ro/retete/omleta-cu-kaizer-si-ceapa-verde-philips-multicooker-53139.html

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un cub de unt sau o lingura de ulei masline
  • 100 g carnaciori cabanosi
  • 50 g ciuperci
  • o ceapa mica
  • piper macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Batem ouale intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust.

Taiem felii ceapa, ciupercile si carnatii cabanosi .

Adaugam o lingura de ulei in vasul de teflon si apasam butonul MENU, apoi setam programul FRY (prajire) pentru 5 minute, adaugam in oala ceapa, ciupercile si cabanosii taiati si apasam START.

Amestecam usor cu spatula, iar dupa ce timpul s-a scurs si se aude un piuit, adaugam ouale batute , apasam butonul MENU, selectam programul BOIL pentru 8 minute si inchidem capacul.

La final deconectam aparatul, iar omleta se trece usor pe farfurie.

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec de carne cu ciuperci