Orez parfumat cu ghimbir si garnitura de cuburi de pui cu mango

de klausenburger_adica Lacrima in Pui, 16 Aug 2012 | 5398 vizualizari

COMENTARII (20)

Bunica 1

16.08.2012, 11:00

Cred ca are un gust dulce acrisor si foarte aromat! Este pe gustul mau!

Miha 1

16.08.2012, 12:47

Faina surpriza!

lia maria 1

16.08.2012, 12:52

Cu siguranta este delicios imi place

Ina 1

16.08.2012, 14:54

ce bine arata!

laura_n 1

16.08.2012, 15:02

super faina reteta

dakris 1

16.08.2012, 15:41

ce bine arata! mmm...

iry-gabriela 1

16.08.2012, 16:44

RuxyRux 1

16.08.2012, 17:00

Exceptional!!!!

diaconta 1

16.08.2012, 17:05

ce spectaculos arata,dar vad ca ai strecurat si ceva sos de peste,asa ca zic"Nu multumesc"

Rocsi 1

16.08.2012, 18:46

Ce bine arata!

Merisor 1

16.08.2012, 21:26

bun o fi!!

Mitinita 1

16.08.2012, 21:45

mi-a placut primul tau contact cu nori)

klausenburger_adica Lacrima 1

17.08.2012, 07:52

Multumesc mult dragii mei
Mitinita nori ramane pentru mine un subiect "tabu" inca )) Adica il ocolesc cu gratie inca desi amicii mei se amuza oferindu-mi-l mereu!

Diaconta - sosul de peste, cel cumparat de la raioanele pentru mancare asiatica din hipermarketuri nu e defel rau la gust. De regula imbunatateste gustul, e sarat deci inlocuieste sarea si nu se simte. Insa trebuie sa fie de calitate. Daca e un ulei de peste de proasta calitate se va simti. Eu folosesc versiunea de la Dragon (este si sos de stridii, de ansoa si clasic de peste). E bun, desi nici eu nu ma omor cu pestele!

Sim0na 1

18.08.2012, 11:45

Cu mare drag va admir munca.. dar inca n-am curajul de a experimenta

Lau 1

19.08.2012, 16:28

fain arata

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 22:07

klausenburger_adica Lacrima 1

21.08.2012, 10:06

Simona toate au vremea lor...intr-o buna zi, probabil o sa-ti doresti mult de tot sa faci ceva nou, altceva...si uite-asa incepe aventura. Eu iubesc lumea asta asa plina de culori si arome, de gusturi si tentatii si nu ma pot rabda sa nu experimentez

Multumesc din suflet dragele mele Sufletista, Gabytza Zi minunata sa avem

Angelina_Elena 1

21.08.2012, 10:28

ce bine arata!

Bya Ralu 1

21.08.2012, 10:29

arata excelent

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui la cuptor