Orez rosu cu ciuperci shimeji

de Panacris in Retete Delikat, 1 Aug 2018 | 2893 vizualizari

COMENTARII (13)

simona72 1

01.08.2018, 13:13

Zmeisorii sigur au vrut cu carne Ma inscriu si eu la o portie, fara carne

Panacris 1

01.08.2018, 13:28

Simona, ti-e clar, după poza de prezentare, asa-i?

Satisfyyourcravings 1

01.08.2018, 13:30

Frumoasa prezentare!

Constelatialeu 1

01.08.2018, 13:42

Ai fost la ''chineji''dupa cimperci din astea sumenjite?

MotanLaOale 1

01.08.2018, 13:51

Rahela Velicu 1

01.08.2018, 14:49

Ce bine arata!

Panacris 1

01.08.2018, 17:50

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Panacris 1

01.08.2018, 20:09

Cleme, doar până la noul Market Carefourr, fost-ul Billa! O combinație Austria-Franța Nicio trebă cu China )

Rocsi 1

01.08.2018, 20:40

Nu stiu ce gust au aceste ciuperci, dar imi place ce ai pregatiti aici!

Valclaudia 1

01.08.2018, 21:12

arata bine rau!

mirela0911 1

02.08.2018, 10:13

Mi s-a facut foame deja!

dantes 1

02.08.2018, 13:02

Bun!

Panacris 1

07.08.2018, 10:46

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, de post